Sphera Franchise Group deschide pe 12 decembrie al noualea restaurant Taco Bell, in Brasov. Unitatea se afla in centrul comercial Coresi Shopping Resort, clientii fiind asteptati sa guste produsele originale, de inspiratie mexicana.

La final de an, Taco Bell anunta deschiderea primului restaurant din Brasov, acesta fiind cel de-al saselea oras unde brandul inaugureaza o noua unitate. Acesta este amplasat in zona Food Court a centrului comercial Coresi Shopping Resort, situat pe Strada Zaharia Stancu, nr. 1. Odata cu aceasta inaugurare, Taco Bell a creat 30 de locuri de munca pentru comunitate.

Noul restaurant dispune de o suprafata de aproximativ 120 mp, cu un design menit sa le ofere consumatorilor o experienta completa: bucatarie deschisa pentru a vedea cum este pregatita comanda, spatii confortabile pentru o masa delicioasa, dar si acces la internet si porturi USB.

Printre produsele care pot fi savurate de clienti se numara Crunchy Taco, Fajita Burrito, Chicken Quesadilla sau Crunchwrap Supreme, care pot fi gasite in oferte individuale sau in meniuri customizabile. In plus, in ziua inaugurarii, primii 100 de clienti sunt asteptati cu o serie de surprize care completeaza experienta Live Mas.

„Entuziasmul cu care fanii Taco Bell ne primesc in fiecare oras si curiozitatea de a incerca produsele noastre ne motiveaza sa ajungem in cat mai multe regiuni ale tarii pentru a-i intalni pe toti cei care ne asteapta cu nerabdare. De aceea, dorim sa ne atingem obiectivele care vizeaza extinderea la nivel national prin deschiderea a cat mai multe restaurante, in perioada urmatoare”, a declarat Costica Misaca, Director General Taco Bell Romania.

Cu doua luni in urma, Spher Franchise Group a deschis un Taco Bell in Ploiesti.

Sursa foto: shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri