Publicatia MarketWatch.com ne aduce la cunostinta faptul ca industria de mobile ticketing va genera beneficii de 4.349,8 milioane de dolari pana in anul 2025. Folosim telefonul mobil (smartphone-ul) pentru operatiuni din ce in ce mai multe si mai complexe, de la comunicare pana la consumul de entertainment si plati, iar aceste comportamente nu pot decat sa intareasca aceasta statistica. Tendinta este deja clara: everything mobile!

In SUA si tari din Asia

In SUA si tari din Asia comportamentul oamenilor este mai complex decat al celor din Europa. Ei folosesc deja de mai mult timp telefonul mobil pentru operatiuni diverse precum achizitia de bunuri fizice, de asemenea achizitia de bunuri de tip e-commodities precum bilet la evenimente sportive sau concerte, abonamente pentru sala de fitness sau pentru servicii de tip spa si wellness, transport si altele. Pentru satisfacerea acestui tip de comportament este nevoie de solutii de tip mobile ticketing ofera afacerilor si clientilor lor mult mai multa flexibilitate si mobilitate.

Tehnologia mobile-ticketing ofera avantajul ca etapele de identificare si achizitionare, livrarea si receptia, utilizarea sau transmiterea catre o alta persoana a accesului (de exemplu bilete) la un proiect (de exemplu un workshop) folosind exclusiv o aplicatie instalata pe telefonul mobil. Tehnologia mobile ticketing este superioara tehnologiei online ticketing pentru ca procesul este mult mai scurt (implicit mai usor pentru utilizator) decat in cazul tehnologiei online ticketing care obliga utilizatorul sa foloseasca mai multe aplicatii pentru a parcurge procesul: browser web pentru identificare si plata, email pentru livrare si receptie, fara functionalitati suplimentare precum transmiterea si stocarea biletelor, sau directionarea la locatia de desfasurare.

In Romania

In Romania, afacerile care adopta din ce in ce mai mult solutia mobile ticketing GOiN.mobi sunt afacerile mici si medii care propun metode alternative de invatare (cursuri, workshop-uri si conferinte sustinute de traineri, coaches, public speakers, etc.) din sfera programare, human resources sau dezvoltare personala. Exista si afaceri care se adreseaza celor mici carora le ofera ateliere sau cursuri, activitati recreative sau excursii in aer liber.

Managerii acestor afaceri inteleg plusvaloarea pe care tehnologia le-o genereaza lor si clientilor, au suficienta flexibilitate si agilitate, si astfel sunt in masura sa adopte rapid solutii noi care sa le aduca beneficii.

Am cautat in piata o solutie care sa ne ajute sa digitizam pentru a face mai accesibila participarea la evenimentele Great HRs Community pentru aceia care au comportament pronuntat mobile. Am gasit GOiN.mobi. Apreciem colaborarea cu antreprenorul din spatele acestei platforme deoarece este mereu atent la nevoile noastre si implementeaza rapid feedback-ul pe care il primeste din experienta clientilor nostri.” - Rodica Obancea, Master Certified Coach, Co- Fondator Great HRs Community

Procesele logistice implicate in organizarea proiectelor precum contactarea participantilor via telefon sau email, cererea si stocarea de date personale, completarea formularelor, emiterea biletelor, achitarea lor, verificarea participantilor pe liste si altele asemenea reprezinta riscuri, timp implicat si bani cheltuiti pentru organizator. Digitizarea si automatizarea prin solutii PaaS (Platform as a Service) a acestor procese inseamna mai multe resurse pentru pregatirea proiectelor si evenimentelor, dar si in retentia clientilor.

Pe de alta parte, atat consumatorii, cat si organizatorii devin din ce in ce mai sensibili cu privire la efectele negative pe care le producem asupra mediului prin irosirea de resurse. Prin adoptarea de solutii digitale de tip mobile ticketing ne implicam impreuna pentru a crea un impact pozitiv asupra naturii, avem o atitudine prietenoasa si suntem un bun exemplu pentru cei din jur.

Partenerii nostri

Unul din partenerii cu care ne mandrim si cu care avem deja un istoric important de colaborare este Great HRs Community. Ei reprezinta o comunitate elitista de profesionisti HR care doresc sa impartaseasca din expertiza si experientele lor si care lucreaza impreuna pentru a crea si implementa strategii eficiente pentru organizatii astfel incat rezultatele lor sa duca la imbunatatirea pietei muncii din Romania. De asemenea, suntem bucurosi si le multumim tuturor creatorilor de proiecte din Romania, mici si mari, care au ales si vor alege sa foloseasca gratuit solutia noastra, astfel incat sa consolidam ceea ce am creat deja: comunitatea creatorilor de proiecte romani.

Am incheiat parteneriatul cu GOiN pentru a aduce o metoda de plata si rezervare a locurilor mai accesibila la evenimentele noastre si pentru a scurta procesul de primire a participantilor la evenimente - accesul se poate face printr-o simpla scanare la locatie a biletului primit in aplicatie de participant si te ajuta sa renunti la liste de prezenta si munca manuala. in viitor planuim sa implementam cateva optiuni in plus oferite de ei pentru a usura si mai multe procese. Parteneriatul acesta ne-a schimbat perspectiva despre felul in care privesc inscrisii evenimentele si nevoia de a simplifica procesul de comunicare cu ei, atat prin solutiile oferite, cat si prin eforturile de consultanta a reprezentantilor GOiN.mobi, care aduc informatii din cercetari de piata facute la nivel international si perspectiva directiei in care se indreapta industria de organizare de evenimente.” - Alina Anghel, Co-Fondator Great HRs Community & Owner The Basics Agency

De ce sa folosesti GOiN.mobi

  • Suntem prezenti in Europa, in tari precum Spania sau Italia. Ne bucuram sa iti oferim gratuit prin GOiN.mobi (daca esti CREATOR DE PROIECTE din Romania) toata suita de functionalitati necesare pentru crearea, publicarea, promovarea, vanzarea, livrarea si validarea de bilete pentru conferinte, workshop-uri si evenimente similare din Romania. De asemenea, iti oferim suport telefonic si prin web chat astfel incat inrolarea afacerii tale sa fie foarte scurta si sa inceapi sa vinzi rapid - nu va dura mai multe de 5 minute!

  • Daca esti EXPLORATOR iti oferim gratuit aplicatia GOiN Explorer (iOS si Android) cu care gasesti usor evenimentele preferate la care sa achizitionezi bilete intr-un mod mobile. Ulterior, biletele ajung si sunt stocate securizat pe telefonul tau mobil si le poti trimite prietenilor cu care esti conectat in platforma noastra.

  • Credem ca impreuna cu creatorii de proiecte educationale si culturale din Romania, deopotriva cu consumatorii de astefel de proiecte, vom crea o comunitate dinamica si relevanta pentru spatiul romanesc si pentru cei care viziteaza Romania.

  • Creaza-ti cont pe www.goin.mobi!

  • Gratuit si rapid, ai nevoie doar de email si parola, nu solicitam informatii personale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri