Brandul international de fashion Tommy Hilfiger, prezent pe piata romaneasca prin distribuitorul exclusiv Tommy Hilfiger in Romania, compania Sarkk S.A, a lansat o noua colectie prin care vrea sa atraga categoria oamenilor de business.

Colectia Tommy Hilfiger Menswear pentru sezonul toamna - iarna pentru 2019 este inspirata de ciocnirea constienta dintre functie si patrimoniu, fuzionand elemente sustenabile si practice. “O colectie care adauga tehnicalitate si versatilitate ADN-ului clasic, American, cool al brandului”, dupa cum spun reprezentantii brandului in Romania.

Noua colectie prezinta un stil atemporal si cupride piese vestimentare precum jachete puffer, jachete usoare, hanorace captusite cu gluga si haine tip duffle. Acestea sunt realizate din materiale sustenabile si eco-eficiente precum TH Flex, fibre Sorona si Re:Down.

De asemenea, alte componente ale noii colectii precum camasa emblematica tip Oxford si pantalonii chinos cu croiala lejera sunt create intr-un amestec neasteptat de textile bi-elastice si finisaje cu uscare rapida.

Modelele ornamentale si carourile pe pulovere calduroase din lana adauga un twist indraznet colectiei, in timp ce tonurile neutre si paleta de culori reprezentativa a brandului – rosu, alb, albastru – sunt completate cu detalii vibrante de verde si galben.

Colectia reviziteaza arhivele de brand, modernizand stilurile-semnatura Tommy Hilfiger, precum camasa tip rugby si puloverul crewneck, cu broderii Tommy Crest aurii. Aceasta include modele americane iconice: jachete bombardiere rosii, albe sau negre, cu dungi rosii, albe si albastre, blugi decolorati drepti, camasi Oxford, tricouri polo, pulovere tricotate, dar si pantaloni flexibili, pantaloni din lana, pulovere tricotate, geci parka bleumarin, geci de puf, paltoane de lana sau geci puffer.

SARKK SA, fondata in 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord si Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente in magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri si o retea extinsa de magazine selectionate. In Romania, Tommy Hilfiger este prezent in 5 orase - Bucuresti, Iasi, Constanta, Cluj si Timisoara - cu 13 magazine.

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numita distribuitor exclusiv si partener de franciza al Calvin Klein in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania si Macedonia de Nord.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri