Grace Couture Cakes lanseaza un magazin online dedicat dulciurilor si cadourilor de cofetarie couture. Brandul creat de Alina Sudriu devine astfel primul atelierul de cofetarie couture din Romania care ofera clientilor intreaga gama de produse haute- confiserie, la un click distanta.

“De 7 ani, venim in intampinarea clientilor nostri nu doar cu produse premium, dar si servicii adaptate nevoilor si stilului lor de viata. Am deschis cele trei Cake Shop-uri Grace Couture Cakes, din Piata Dorobanti nr. 5, Baneasa Shopping City (Parter) si Promenada Mall (Parter). Lansam acum primul primul online Cake Shop din Romania, luand in calcul dorintele clientilor nostri si obiceiurile lor de consum. Este un pas pe care il evaluam deja de acum doi ani, si pentru care ne-am pregatit in ultimul an” a declarat Alina Sudriu, fondator Grace Couture Cakes.

In anul 2016 Grace Couture Cakes a facut primul pas pe piata de retail, prin deschiderea primului Cake Shop, la parterul Baneasa Shopping City, urmata in 2017 de lansarea celui de-al doilea punct de retail in Bucuresti, de data aceasta stradal, in Piata Dorobanti. La sfarsitul lunii martie 2019 Grace Couture Cakes a deschis cel de-al treilea Cake Shop din Bucuresti, la parterul centrului comercial Promenada Mall.

Pentru anul 2019, compania estimeaza o cifra de afaceri cumulata pentru cele trei locatii de retail cuprinsa intre 1- 1.1 milioane euro, veniturile cumulate pentru zona de evenimente si Cake Shops fiind estimate la 1,65 -milioane euro.

Colectia Season of Joy – disponibila online

Cu ocazia sarbatorilor, Grace Couture Cakes lanseza o noua colectie de torturi, prajituri si cadouri inspirate de valorile Craciunului - generozitate, recunostinta si gratie, toate disponibile pentru a fi comadate si online.

Surprizele aromate de la Grace Couture Cakes sunt cadoul corporate ideal in sezonul bucuriei de a darui: macarons in editie limitata, praline artizanale, turta dulce cu un decor special, braduti de ciocolata spectaculosi, cozonacii si cutiile cadou, in editie limitata – Season of Joy.

Lansat in anul 2012, Grace Couture Cakes este primul atelier de cofetarie couture, recunoscut pentru lansarea tendintelor din domeniul haute patisserie in Romania. Gamele proprii de dulciuri includ: Signature Cakes, Essential Cakes, Tartes Bar si Eclair Affair. Dulciurile Grace Couture Cakes se gasesc in cele trei Cake Shop-uri din Piata Dorobanti nr. 5, din Baneasa Shopping City si Promenada Mall (Parter) si online pe https://gracecc.ro/onlineshop/.

Grace Couture Cakes are 60 de angajati si doua laboratoare cu capacitate mare de productie, precum si un sistem de distributie proprie. Grace Couture Cakes a fost primul atelier de cofetarie din Romania care a introdus colectii de prajituri si torturi, dezvoltate pornind de la tendintele internationae in domeniu, fiind un jucator important pe segmentul cofetariei premium. Retetele sunt dezvoltate intr-un proces complex, ce dureaza luni de zile, pentru a ajunge la forma dorita, atat in ceea ce priveste gustul, cat si designul final al produsului. In dezvoltarea produselor sunt folosite tehnici artizanale si tehnologie de top in domeniul cofetariei. Atelierul foloseste ingrediente 100% naturale, de cea mai buna calitate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri