Noul restaurant Burger King din AFI Cotroceni, operat de catre AmRest, una dintre platformele europene de restaurante si servicii alimentare, a servit in primele trei zile de la deschidere peste 6.000 de clienti cu peste 7.000 de burgeri, inregistrand un nou record de vanzari in regiunea Europei Centrale si de Est, potrivit unui comunicat de presa emis miercuri.

Inaugurat pe 13 decembrie, restaurantul Burger King din AFI Cotroceni este cel de-al doilea deschis de AmRest in Bucuresti, la mai putin de trei luni de la deschiderea primului Burger King in Romania.

In doar trei zile am vandut peste 7.000 burgeri si am servit 6.000 de clienti in noul Burger King din AFI Cotroceni. Am intrat cu planuri mari pe piata din Romania si suntem bucurosi ca am reusit sa inregistram vanzari record in regiunea Europei Centrale si de Est cu primele doua restaurante pe care le-am deschis in Romania. Mergem inainte cu planurile noastre de expansiune si avem in plan sa deschidem inca un Burger King in Bucuresti in aceasta iarna”, a declarat Alan Laughlin, presedintele Burger King AmRest.

Deschiderea restaurantului din AFI Cotroceni a venit cu urmatoarele rezultate:

  • 1.800 de Whopper vanduti;
  • 6.000 clienti serviti;
  • 40 de angajati care au stat la dispozitia clientilor, servindu-i;
  • 5.000 de coroane oferite clientilor;
  • Peste 600 kg de cartofi prajiti vanduti;
  • Peste 7.000 de burgeri vanduti (a la carte si meniuri, nu doar Whopper);
  • Gratarele au functionat peste 35 de ore in primele trei zile;
  • Oreo Shake - cel mai popular desert vandut.

Noul restaurant Burger King se afla in Bucuresti in incinta AFI Cotroceni si este deschis de luni pana duminica in intervalul orar 09:00-23:00.

AmRest si Burger King continua campania de recrutare in Bucuresti, cu o oferta salariala ce porneste de la 1.750 lei net (2.950 lei brut) pentru lucratorii din restaurante (Crew Members), iar pentru manageri un salariu ce variaza intre 2.500-3.800 lei net (4.250 – 6.500 lei brut). Toti angajatii Burger King vor primi beneficii printre care tichete de masa, servicii medicale si bonusuri.

AmRest Holdings, SE este unul dintre operatorii de restaurante multi-brand tip franciza din Europa, cu un portofoliu ce cuprinde 10 branduri in 25 de tari. AmRest opereaza francize pentru branduri precum KFC, Pizza Hut, Starbucks si Burger King, pentru marcile proprii Sushi Shop, La Tagliatella, Bacoa, Blue Frog si KABB, precum si pentru brandul online Pokai. AmRest opereaza 40 de restaurante Burger King in Polonia, 19 in Cehia, doua in Slovacia, unul in Bulgaria si acum unul in Romania, unde compania opereaza si lantul de cafenele Starbucks.

Infiintat in 1954, Burger King este al doilea cel mai mare lant de restaurante cu servire rapida din lume.

Sursa foto: Facebook Burger King Romania

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri