KFC inaugureaza al 82-lea restaurant, in Baneasa Shopping City din Bucuresti, primul din Romania in care a fost implementat, spre testare, sistemul free refill pentru bauturile racoritoare, potrivit unui comunicat de presa emis joi.

Restaurantul KFC Feeria, deschis pe 19 decembrie, este amplasat in incinta centrului comercial Carrefour Baneasa, situat pe Soseaua Bucuresti-Ploiesti nr. 42D si pune la dispozitia clientilor sai un spatiu de peste 150 de metri patrati.

KFC cauta sa angajeze pentru pozitii precum lucratori bucatarie, casieri, bucatari, asistenti manager. „Conditiile de angajare pentru toate posturile din noile restaurante nu presupun o experienta anterioara de lucru, ci doar o atitudine pozitiva, motivatie si dorinta de dezvoltare in domeniu”, se arata in comunicatul emis.

Programul de lucru este flexibil, iar angajatii pot alege un program de 8h/zi, 6h/zi, 4h/zi sau unul de weekend. La inceputul colaborarii, acestia sunt instruiti si pregatiti la locul de munca de catre un trainer.

Noua unitate KFC este prima din Romania in care a fost implementat, spre testare, sistemul free refill pentru bauturile racoritoare.

Sphera Franchise Group S.A. este unul dintre grupurile din industria de food service din Romania si detine companiile care opereaza in sistem de franciza brand-urile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery si Taco Bell.

In Romania, lantul de restaurante KFC numara 82 de unitati atat in Bucuresti, cat si in alte orase precum Timisoara, Arad, Botosani, Cluj-Napoca, Oradea, Suceava, Pitesti sau Brasov. De asemenea, KFC Romania opereaza doua restaurante la Chisinau, Republica Moldova si 15 in Italia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri