Actionarii companiei Transfrigotren International Buftea au decis contractarea de credite pe termen lung in valoare totala de trei milioane euro (10,2 milioane lei) pentru investitii, potrivit informatiilor publicate de companie in Monitorul Oficial.

Actionarii companiei din Buftea au aprobat planul de investitii in valoare de trei milioane euro, pentru construirea unui depozit logistic, prin modernizarea, recompartimentarea si schimbarea unei hale industriale.

De asemenea, societatea incheie contracte de leasing in valoare totala de 300.000 euro pentru achizitionarea de mijloace de transport auto si mijloace de transport de marfa. Garantarea creditelor pe termen lung si a contractelor de leasing ale societatii Transfrigotren International Buftea se face cu incheierea unor contracte de ipoteca asupra bunurilor imobile proprii, precum si cu incheierea unor contracte de gaj fara deposedare asupra bunurilor mobile.

Compania Transfrigotren International Buftea mai vinde doua terenuri intravilane situate in Buftea, in valoare de peste 800.000 de lei, cu suprafete de 4.600 metrii patrati si respectiv 404 metrii patrati, potrivit informatiilor citate de NewsIn.

Societatea din Buftea ofera servicii logistice constand in transport intern si international, auto si pe cale ferata, fiind singura companie de transporturi care efectueaza transferuri de marfa pe cale ferata sub regim frigorific. Transfrigotren International SA face parte din grupul Agroalim care mai detine si companiile Agroalim Distribution (distribuitor de produse congelate si refrigerate) si Frigorifer SA Tulcea. Actionarul majoritar al Transfrigotren International Buftea este compania Firgorifer care detine 99,72% din capitalul societatii.

Grupul american Smithfield are o participatie de 50% la societatile Frigorifer Tulcea si Agroalim Distribution, afaceri dezvoltate de afaceristul libanez Mounir Halawan, unul dintre cei mai importanti jucatori din industria alimentara. in 2005, grupul de companii americane Smithfield Foods Inc., lider mondial in productia si exportul de carne de porc, a achizitionat 50% din Agroalim Group. Smitthfield este prezent si pe piata romaneasca din martie 2004, cand a achizitionat fostul combinat Comtim din Timisoara. Compania are un plan de investitii de peste 850 de milioane de dolari in Romania, in urmatorii 10 ani.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri