Atelierul de Tarte deschide o noua locatie in prima parte a anului 2020, unde va angaja patru oameni, dupa ce in 2019 a adaugat un nou concept in portofoliul businessului: pizzeria Fomizza, a declarat fondatorul Radu Darie, pentru wall-street.ro.

"In prima parte a anului 2020, vom deschide o noua locatie Atelierul De Tarte - unde vom incerca sa insumam toata experienta celor 3 ani de Ion Mihalache 20, tot feedback-ul constructiv pe care l-am primit in aceasta perioada. O locatie mai mare, cu acelasi spirit parizian, cu o mai mare atentie acordata elementelor de bucatarie de brasserie de zi, dar si cu mult jazz live", a spus Darie.

Antreprenorul sustine ca mediul de afaceri are nevoie de forta de munca specializata si tehnologie de ultima generatie, in special in anul urmator.

"Pentru 2020, asteptam o atentie sporita din partea autoritatilor in a oferi mediului de afaceri coerenta si predictibilitate legislativa si fiscala, constientizarea necesitatii unui plan national de formare profesionala in toate segmentele economiei. Pentru a putea evolua la nivel macro, avem nevoie de doua elemente: forta de munca specializata si tehnologie de ultima generatie, indiferent de domeniul de activitate", explica Darie.

Mai mult, Guvernul ar trebui sa creeze niste programe care sa avantajeze companiile care investesc local.

"Pentru ca mediul privat sa investeasca in elementele prezentate mai sus, e nevoie ca statul sa acorde o importanta sporita dialogului cu mediul de afaceri. Guvernul trebuie sa creeze anumite programe de avantajare a celor ce investesc in forta de munca locala, dar si in tehnologie noua", concluzioneaza antreprenorul.

Puteti citi aici povestea Atelierul de Tarte.

Sursa foto: Arhiva personala

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Anca Olteanu
Sunt redactor coordonator al publicației Retail.ro, parte din InternetCorp. Înainte am lucrat la site-urile Ziare.com și Wall-street.ro și la agenția de presă Mediafax, unde am fost reporter al departamentului Economic. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri