Grupul olandez Spar, retea de magazine de bunuri de larg consum, va extinde, anul acesta, reteaua, cu 20 de magazine dintre care cinci vor fi in Bucuresti, pentru care va investi aproximativ 20 milioane euro.

Orasele vizate pentru acest an sunt Hateg, Ramnicu Valcea, Medias, Constanta, Orsova, Arad, Lugoj, Simeria, Turda, Targu Jiu, Drobeta Turnu-Severin, Oradea si Bucuresti, calendarul deschiderilor fiind conditionat si de ritmul de solutionare a dosarelor.

Primul magazin Spar din 2007 va fi inaugurat la Hateg, pe 1 martie. Supermarketul va avea o suprafata de 1.300 metri patrati si un numar de 5.738 de articole.

Obiectivul de dezvoltare a companiei pe termen mediu este formarea unui lant de 55 de magazine . Din perspectiva strategiei pe termen lung, Spar isi propune sa deschida magazine in toate orasele importante ale tarii, ajungand la un total de 250 de centre comerciale la nivel de Romania, potrivit oficialilor companiei.

Spar are in prezent o retea formata din sapte supermarketuri deschise la Arad, la Resita, la Deva, la Odorhei si la Alba Iulia si un hipermarket inaugurat la sfarsitul anului trecut la Targu Mures.

La nivel global, numarul total al magazinelor Spar este de peste 15.000 deschise in 34 de tari, pe patru continente, cu o cifra de afaceri totala de 27,9 miliarde de euro in 2005,


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Mega Image trece pragul de 400 de magazine in Romania
Setari Cookie-uri