Affidea Romania, parte a Grupului Affidea, cel mai mare furnizor european de servicii medicale de diagnostic imagistic, ambulatoriu, medicina nucleara si tratament al cancerului, anunta preluarea integrala a CT Clinic, furnizor medical specializat in investigatii PET/CT, din Cluj-Napoca. Astfel, Affidea ajunge la un numar de 37 centre in 19 judete din Romania.

Odata cu aceasta achizitie, Affidea Romania isi consolideaza pozitia pe piata de servicii medicale de diagnostic oncologic, adaugand retelei sale cel de-al treilea centru unde este disponibila investigatia PET/CT. Ca urmare a acestei noi achizitii, Affidea isi mareste prezenta pe piata serviciilor medicale din Romania, ajungand la un numar de 37 centre in 19 judete, beneficiind de expertiza a peste 1.000 de profesionisti.

In Romania, Affidea ofera pacientilor examinari PET/CT atat in regim privat, cat si prin decontare CNAS in trei locatii: Centrul de Excelenta in Oncologie Affidea Fundeni-Bucuresti, Affidea Timisoara si CT Clinic Cluj.

CT Clinic a fost infiintat in anul 2013 si este recunoscut pentru calitatea serviciilor PET/CT, acoperind nevoile medicale ale pacientilor din Cluj si din judetele invecinate. De asemenea, centrul detine o specializare avansata in examinarile PET/CT ale cancerului de prostata.

PET/CT reprezinta examinarea gold-standard in diagnosticarea incipienta a afectiunilor oncologice, ce permite medicilor localizarea cu acuratete a tumorilor, dar si monitorizarea, stadializarea si evaluarea recurentei afectiunii, fiind cea mai moderna tehnologie medicala de acest fel. De asemenea, examinarea poate indruma medicii in planificarea si evaluarea eficacitatii tratamentului.

Scanarea PET detecteaza activitatea metabolica intensa a celulelor de tip tumoral, iar scanarea CT furnizeaza o imagine anatomica precisa oferind detalii referitoare la locatia, marimea si forma tumorilor. Examinarea PET/CT, obtinuta prin "fuzionarea" celor doua scanari, ofera informatii rapide si complete referitoare la localizarea formatiunilor tumorale si metabolismul acestora.

Affidea este cel mai mare furnizor european de servicii medicale de diagnostic imagistic, ambulatoriu si tratament al cancerului, detine 275 centre in 16 tari din Europa, realizeaza peste 14 milioane de examinari in fiecare an si beneficiaza de expertiza a peste 9400 profesionisti in domeniul sanatatii. Affidea este singurul furnizor de servicii medicale ce face parte din Consiliul de Imagistica al IBM Watson si Microsoft Cloud. Datorita programelor implementate si a focusului in domeniul sigurantei pacientilor, Affidea a devenit cel mai premiat furnizor de diagnostic imagistic la nivel european de catre Societatea Europeana de Radiologie – peste 50% din centrele acreditate de pe Eurosafe Wall of Stars apartinand Affidea.

In Romania, Affidea este prezenta pe piata serviciilor medicale de 18 ani. Affidea Romania detine 37 de centre medicale si ofera pacientilor o gama larga de servicii de imagistica medicala de inalta performanta, medicina nucleara – PET/CT, SPECT/CT, analize de laborator, consultatii si spitalizare de zi. Affidea Romania realizeaza peste 1,6 milioane de examinari pe an si beneficiaza de expertiza a peste 1000 de profesionisti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri