In 2019, Medicover Romania a deschis noi centre medicale si a lansat servicii care usureaza fluxurile in clinici si imbunatatesc experienta pacientilor. Cea mai mare investitie in tara a fost reprezentata de inaugurarea clinicii Medicover The Bridge, in urma unei sume totale de un milion de euro.

In 2019, Medicover Romania a deschis noi centre medicale si a lansat servicii care faciliteaza accesul mai rapid al pacientilor la programari, servicii care faciliteaza fluxurile in clinici si imbunatatesc experienta pacientilor, precum serviciul e-Receptie sau aplicatia si Contul Meu Medicover.

Primul trimestru al anului 2019 a fost marcat de mutarea sediului central intr-un spatiu nou: cladirea de birouri The Bridge 2, din zona Grozavesti-Orhideea, din Bucuresti. Totodata, mutarea intr-un sediu nou a reprezentat motiv pentru a deschide, in aceeasi cladire, o noua clinica Medicover The Bridge. Investitia totala in acest proiect a fost de un milion de euro. Clinica din The Bridge ofera acces la 27 de specialitati medicale, o echipa de 80 de specialisti de top si beneficiaza de echipamente medicale moderne si dotari tehnologice, cum ar fi e-Receptie, un serviciu digital complet de Self-Check–In si Self-Check-Out. Acestea ofera posibilitatea pacientilor sa se autentifice, sa fie ghidati catre cabinetul medicului si chiar sa plateasca, daca este cazul, in mai putin de 30 de secunde.

In 2019, cu aproximativ 10% mai multi pacienti decat in 2018

In 2019, reteaua Medicover a inregistrat cu aproximativ 10% mai multe persoane decat in 2018, iar ca numar de proceduri cresterea a ajuns si la 20%.

”Efortul nostru este directionat in a atrage personalul medical necesar, a-l mentine si a oferi pacientilor conditii optime, dar si spre a eficientiza modul in care livram aceste servicii”, spun reprezentantii Medicover.

Tot anul trecut, Medicover a inaugurat trei centre de excelenta, diagnostic si tratament, respectiv Centrul de Endometrioza, Laser Center by Academica si Departamentul de diagnostic si tratament in sarcina incipienta, un concept modern de ingrijire in timpul sarcinii.

Centrul de Endometrioza functioneaza din martie in cadrul Spitalului Medicover din Bucuresti si este deservit de o echipa de specialisti in obstetrica, ginecologie, chirurgie laparoscopica, imagistica, anatomie patologica, gastroenterologie si urologie, dedicata diagnosticarii si tratarii endometriozei, a doua cea mai raspandita afectiune ginecologica si una dintre principalele cauze ale infertilitatii.

Laser Center by Academica a fost inaugurat in luna aprilie in Clinica Academica. Pentru acesta deschidere, Clinica Academica a realizat investitii totale de circa 200.000 euro in echipamente si tehnologii pentru toate specializarile medicale.

Cu privire la planurile pentru 2020, Medicover isi doreste sa imbunatateasca si mai mult experienta pacientilor, sa creasca accesul acestora la servicii, sa diminueze timpii de asteptare si sa creasca accesul rapid la programare. Totodata, Medicover va continua strategia de digitalizare inceputa in 2019 si va extinde reteaua pentru a oferi servicii medicale cat mai multor romani.

Veniturile Medicover si Synevo din Romania au ajuns la 89 milioane euro in primele noua luni ale anului

Veniturile diviziei de Servicii Medicale Medicover, la nivel global, au crescut in primele noua luni ale anului cu 30,6%, pana la 324,5 milioane de euro. In Romania veniturile au crescut in primele noua luni cu 34,8% pana la 89 milioane de euro. Romania aduce 14,4% din castigurile totale Medicover, fiimd a treia piata ca pondere a veniturilor, dupa Polonia si Germania.

Veniturile diviziei de Serviciile Medicale din Romania au crescut puternic cu 65,8%, de la 26,6 milioane euro in primele noua luni ale anului 2018, pana la 44,1 milioane euro in prezent. Performanta a fost impulsionata de achizitiile realizate anul trecut, cand compania a preluat Spitalul Pelican din Oradea, Centrul Medical Phoenix din zona Olteniei si Centrul Medical Academica din Bucuresti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ivona Stog
 Ivona este editor web la wall-street.ro din februarie 2018.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri