Sevan Kaloustian a preluat rolul de Managing Director al Janssen Companiile Farmaceutice ale Johnson & Johnson, in Romania. Anterior, acesta a fost Director Comercial pentru Janssen Polonia.

Pozitia de Managing Director al Janssen a fost anterior ocupata de Christian Rodseth, care a preluat un rol global in cadrul companiei.

Sevan Kaloustian este absolvent al unui Doctorat in Farmacologie si al unui program de masterat in farmaco-economie, ambele urmate in cadrul Universitatii Montreal, Canada. De asemenea, Sevan Kaloustian a urmat un program post-doctorat la Academia Sinica din Taiwan si cursul „Transformarea Digitala a Industriilor” in cadrul Columbia Business School, New York.

Pe parcursul celor zece ani de cariera in cadrul companiei Janssen, Sevan Kaloustian a avut un rol cheie in facilitarea accesului pacientilor la portofoliul Janssen de medicamente inovatoare, ocupand pozitii diferite in cadrul mai multor tari. Anterior rolului sau din Polonia, Sevan Kaloustian a fost Director al Strategiei Comerciale la nivel global in domeniul afectiunilor neurodegenerative, pentru filiala companiei din New Jersey, Statele Unite ale Americii.

„Este prioritar pentru noi sa imbunatatim accesul pacientilor romani la tratamente inovatoare. Ne dorim sa continuam dialogul pe care il avem cu autoritatile din domeniul sanatatii si cu reprezentantii asociatiilor de pacienti pentru a dezvolta impreuna solutii comune care pot raspunde prioritatilor din sanatate raportat la compensarea si accesibilitatea medicamentelor inovatoare”, a declarat Sevan Kaloustian – Managing Director Janssen Romania.

Portofoliul Janssen Romania este alcatuit in prezent din peste 40 de medicamente inovatoare din domenii precum oncologie, neurostiinte, imunologie, boli infectioase si vaccinuri si hipertensiune pulmonara.

„In ultimii ani, am reusit sa oferim noi optiuni de tratament pacientilor diagnosticati cu mielom multiplu, leucemie limfocitara cronica, cancer de prostata, psoriazis si scleroza multipla. Ne concentram asupra nevoilor medicale neacoperite si asupra efortului comun alaturi de factorii decizionali astfel incat sa ne asiguram ca pacientii romani au acces la terapiile inovatoare de care au nevoie, la momentul potrivit. Pentru 2020, prioritatile noastre au in prim-plan pacientii diagnosticati cu scleroza multipla, care sufera de afectiuni imunologice, oncologice sau sunt diagnosticati cu boli infectioase”, a mai spus Sevan Kaloustian.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri