Rom Oil Brasov incheie un contract de antrepriza cu Rompetrol Logistics

Adunarea generala extraordinara a actionarilor companiei Rom Oil Brasov a hotarat incheierea unui contract de antrepriza cu societatea Rompetrol Logistics in valoare de 1,73 milioane de dolari (4,49 milioane lei), pentru finalizarea constructiei a patru depozite proprii.

Contractul dintre cele doua societati vizeaza finalizarea a patru constructii din patrimoniul companiei Rom Oil. Sediul administrativ Rom Oil SA din Brasov necesita o investitie de peste 500.000 de dolari, iar pentru celelalte trei sedii administrative, depozitul Zarnesti, depozitul Vatra Dornei si depozitul simleul - Silvaniei, cheltuielile sunt de 400.000 de dolari.

Rom Oil Brasov face parte din 2002 din Grupul Rompetrol, obiectul de activitate principal constand in distributia en-gros de produse petroliere produse de Petromidia. Rom Oil administreaza sase depozite, la Zarnesti, Arad, Mogosoaia, Simleul - Silvaniei, Vatra Dornei si Craiova.

Compania Rom Oil Brasov a inregistrat in 2005 o cifra de afaceri de 1,52 miliarde lei (420,9 milioane euro), un profit net de 5,4 milioane lei (1,49 milioane euro) si un numar de peste 370 de angajati, conform paginii de internet a Ministerului Finantelor Publice, informeaza NewsIn.

Rompetrol Logistics SA, membra a grupului Rompetrol avand ca obiect de activitate transporturile pe calea ferata, a avut in 2005, un profit net de 9,38 milioane lei (2,59 milioane euro) la o cifra de afaceri de 164,61 milioane lei (45,47 milioane euro) si peste 650 de salariati.

Rompetrol S.A. a fost infiintata, in 1974, drept compania internationala de servicii petroliere a statului roman si a fost privatizata in 1993. Dinu Patriciu si Sorin Marin au preluat, in 1998, pachetul de actiuni de control si au majorat capitalul social al firmei. Compania Rompetrol Holding a infiintat, in 1999, Grupul Rompetrol. in 2000, a fost creata The Rompetrol Group B.V.(TRG), ca firma-mama pentru Rompetrol SA, care a fost cumparata de catre Grupul Rompetrol.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri