De la inceputul lunii martie 2020, Mihai Voicu va prelua functia de Director General al Bergenbier S.A., parte a companiei globale Molson Coors. Acesta va superviza operatiunile din Romania si va coordona intreaga agenda comerciala.

Mihai Voicu a preluat conducerea companiei de la Lucian Ghinea, care a decis sa se retraga dupa o activitate de succes pe parcursul a peste 18 ani in industria berii. In ultimii sapte ani la conducerea Bergenbier S.A., Lucian Ghinea a construit un portofoliu divers si solid de branduri locale si internationale, consolidand pozitia companiei printre cei mai mari jucatori din industria berii din Romania.

Mihai Voicu activeaza in cadrul grupului Molson Coors de peste opt ani si are o experienta comerciala vasta, dobandita in rolul de Director de Vanzari Bergenbier S.A., cat si in rolul de Director General Kamenitza Bulgaria, pozitie pe care a detinut-o in ultimul an. In noul rol va fi responsabil de conturarea strategiei Bergenbier S.A. in concordanta cu prioritatile organizationale, de crearea parteneriatelor strategice si consolidarea culturii companiei. Mihai Voicu va avea sustinerea unei noi echipe de conducere, care va fi definitivata si anuntata la inceputul lunii martie 2020.

“Suntem incantati sa confirmam ca Mihai Voicu va prelua functia de conducere in cadrul Bergenbier S.A., dupa un parcurs de succes intr-o industrie plina de provocari. Sunt convins ca abilitatile sale de lider si in acelasi timp de jucator de echipa, precum si abilitatile sale de business, vor veni in sprijinul operatiunilor noastre din Romania pentru a ne atinge ambitia de a deveni Prima Alegere pentru Colegi, Clienti si Consumatori”, a declarat Sergey Yeskov, Managing Director Molson Coors Central & Eastern Europe.

Absolvent al programului de EMBA - General Management - la Tiffin University, Mihai Voicu are peste 18 ani de experienta in FMCG, acumuland expertiza si calitati de leadership recunoscute in interiorul si in afara companiei.

Bergenbier S.A. este unul dintre cei mai activi producatori de bere de pe piata romaneasca, activand in Romania din anul 1994. Compania opereaza in prezent o unitate de productie la Ploiesti, iar echipa numara aproximativ 650 de angajati. Bergenbier S.A. face parte din grupul Molson Coors Beverages Company Central & Eastern Europe, unul dintre cei mai mari producatori de bere din lume.

Portofoliul companiei cuprinde marcile locale: Bergenbier - cu sortimentele Bere blonda, Bere blonda fara Alcool, Fresh Lemon si Fresh Grapefruit - si Noroc precum si marcile internationale produse local: Staropramen, Stella Artois, Beck’s, Lowenbrau. Alaturi de acestea, Bergenbier S.A. importa si distribuie in exclusivitate specialitatile pragheze Staropramen Dark, Granat si Unfiltered, berile de abatie belgiene Leffe si Hoegaarden, cea mai iubita bere mexicana – Corona si berea alba nefiltrata Frazinskaner.

Unul dintre cei mai mari producatori de bere la nivel mondial, Molson Coors produce branduri extraordinare care incanta iubitorii de bere din intreaga lume. Incepand cu Coors Light, Coors Banquet, Miller Lite, Molson Canadian, Carling, Staropramen si Sharp’s Doom Bar, continuand cu Leinenkugel’s Summer Shandy, Blue Moon Belgian White, Hop Valley, Creemore Springs si Crispin Cider, Molson Coors ofera un sortiment pe gustul fiecarui iubitor de bere. Compania este listata in Indicele de Sustenabilitate Dow Jones (DJSI) pentru America de Nord in ultimii opt ani.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri