Compania americana Honeywell a anuntat, ieri, ca divizia sa, Solutii de Procesare, a castigat un contract in valoare de sapte milioane de dolari pentru implementarea unei solutii de automatizare la Oltchim Ramnicu Valcea.

Solutia de automatizare include sistemul ExperionT Process Knowledge, precum si transmitatoare, valve motorizate si de control. Proiectul se va incheia in anul 2006, iar prima componenta va fi finalizata in ultimul trimestru al anului 2005.

Totodata, Honeywell a anuntat, pentru primul trimestru al anului 2005, un profit pe actiune de 42 centi, cu opt centi sau 24 la suta mai mult fata de anul trecut. Vanzarile au atins 6,5 miliarde de dolari, reflectand o crestere de sase la suta, pe fondul impactului achizitiilor si cesiunilor efectuate de catre companie. Venitul net pentru primul trimestru a fost de 359 de milioane de dolari, in crestere fata de cele 295 milioane de dolari inregistrate anul trecut.

"Fiecare dintre segmentele operationale a contribuit la aceste performante remarcabile pentru primul trimestru", a declarat Dave Cote, presedinte si CEO al Honeywell.

"Divizia Aerospatiale a incheiat un trimestru exceptional, datorita unui volum mai mare de livrari OE, cresterii pietei si cererii ridicate pentru produse si servicii in domeniul apararii. Divizia Solutii pentru Automatizare si Control a inregistrat o crestere puternica a vanzarilor in ceea ce priveste produsele din domeniul securitatii si sigurantei. De asemenea, divizia Sisteme de Transport a continuat cresterea in Europa, iar in Statele Unite vanzarile au crescut in domeniul camioanelor de mare tonaj Clasa 8. In acelasi timp, divizia Materiale Speciale a inregistrat o crestere organica de cinci la suta", a mai afirmat Cote.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri