Metrorex a lansat licitatia publica pentru serviciile de asistenta tehnica pentru proiectul de inlocuire a caii de rulare si a instalatiilor pe Magistrala 2. Berceni - Pipera, in valoare de 6,7 milioane de lei.

"Metrorex informeaza ca, pe data de 08.02.2020, a fost publicat in SEAP (Sistemul Electronic de Achizitii Publice) anuntul de participare pentru procedura de atribuire a contractului de achizitie sectoriala avand ca obiect: Servicii de consultanta, asistenta tehnica si supervizare lucrari pentru realizarea obiectivului de investitii ”Imbunatatirea serviciilor de transport public de calatori cu metroul pe Magistrala 2. Berceni – Pipera. Inlocuire cale de rulare si instalatii pe interstatii”. Procedura de atribuire aplicata pentru achizitia serviciilor mai sus mentionate este de tip ”licitatie deschisa”", se arata in comunicatul de presa.

Termenul limita pentru depunerea ofertelor este data de 16 martie 2020, ora 15:00.

Valoarea estimata a contracului este 6.702.324,02 lei fara TVA. Sursele de finantare ale contractului sunt asigurate de la bugetul de stat si din fonduri externe nerambursabile in cadrul POIM 2014 – 2020. Durata estimata a contractului este de 108 luni, adica 9 ani.

Contractul prevede asigurarea serviciilor de consultanta, asistenta tehnica si supervizarea lucrarilor necesare implementarii proiectului de modernizare (inlocuire) a caii de rulare si a instalatiilor de pe interstatii de pe Magistrala 2 de metrou.

"Imbunatatirea serviciilor de transport public de calatori de pe Magistrala 2 de metrou va aduce beneficii prin cresterea frecventei de operare, reducerea duratei de deplasare cu metroul, cresterea gradului de confort al calatorilor, diminuarea cheltuielilor de operare si intretinere pentru Magistrala 2, dar si cresterea gradului de siguranta in exploatare", se arata in comunicat.

Sursa foto: SILVIU MATEI / AGERPRES FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Anca Olteanu
Sunt redactor coordonator al publicației Retail.ro, parte din InternetCorp. Înainte am lucrat la site-urile Ziare.com și Wall-street.ro și la agenția de presă Mediafax, unde am fost reporter al departamentului Economic. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri