Lidl anunta ca incepand cu 1 martie 2020, cel mai mic venit brut oferit de retailer in Romania va avea o medie lunara de peste 4.000 de lei brut, adica aproximativ 2.500 de lei net. Compania extinde pachetul de beneficii si compensatii pentru toti angajatii.

Venit mediu lunar va fi 2.500 de lei net si include salariul, tichetele de masa, primele anuale de Paste si de Craciun, precum si alte tipuri de sporuri, se arata in comunicatul de presa.

Printre beneficiile nou introduse se numara: o zi libera cu ocazia zilei de nastere, o zi suplimentara de concediu pentru cei care au o vechime mai mare de 5 ani in companie, precum si cresteri ale sporurilor speciale. Prin toate aceste masuri, toti angajatii Lidl vor beneficia de cresteri ale venitului pe parcursul anului financiar 2020. In plus, anul acesta, compania va crea aproximativ 1.000 de noi locuri de munca in toata tara.

Pentru anul financiar care va incepe la 1 martie, Lidl investeste un miliard de lei in Romania, suma din care, pe langa extinderea retelei de magazine, o parte se va duce catre crearea a aproximativ 1.000 de noi locuri de munca si extinderea pachetelor de compensatii si beneficii pentru angajati.

Incepand cu anul 2019, Lidl a introdus o treapta suplimentara de salarizare pentru lucratorii din magazine si depozite, astfel incat acestia au parte de cresteri salariale garantate in primii 4 ani de la angajare, in al patrulea an ajungand la un venit total de peste 4.700 lei brut.

In luna martie, compania dubleaza sporul pentru lucrul in zile de sarbatoare legala pentru toti angajatii eligibili.

Numarul de zile de concediu acordate angajatilor Lidl creste progresiv in primii ani de activitate in companie, ajungand astfel la un numar maxim de 27 de zile de concediu. Lidl ofera tuturor angajatilor din magazine doua zile libere, atat de Craciun, cat si de Paste.
Printre beneficiile oferite tuturor angajatilor se numara asigurare privata de sanatate si asigurare de viata.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central in Neckarsulm, este una dintre companiile de pe piata de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent in 32 de tari din intreaga lume si in prezent opereaza aproximativ 10.800 de magazine si peste 160 de centre logistice in 29 de tari la nivel mondial. Lidl este un discounter si are in prezent aproximativ 287.000 de angajati, dintre care peste 7.500 in Romania, unde retailer-ul german are deschise peste 260 de magazine si 5 centre logistice.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri