Vascar, unul dintre producatorii de preparate din carne si conserve, anunta deschiderea unui nou magazin in Iasi, dupa o investitie de 45.000 de euro, reteaua ajungand la 22 de unitati comerciale, distribuite in regiunea Moldovei.

Vascar vrea sa deschida trei noi unitati anul acesta.

„Strategia noastra este sa investim in extinderea retelei proprii de distributie si estimam alte 3 unitati noi pana la finalul anului. Ne vom adapta nevoilor pietei, ne vom stradui sa oferim clientilor exact ceea ce cauta – nu doar o oferta competitiva ci si o reala experienta de cumparare”, a declarat Vlad Ciuburciu, director general al Vascar.

Noua unitate are o suprafata de 32 mp, se afla pe strada Petre Tutea numarul 27 si este cel de-al saselea magazin Vascar din Iasi.

Pe langa produsele si preparatele din carne marca proprie, Vascar si Moldova in Bucate, magazinul ofera si alte produse alimentare si non-alimentare de larg consum.

Infiintata in 1984 la Vaslui, Vascar este o companie cu capital 100% romanesc. Vascar este unul dintre producatorii de preparate din carne si conserve din Romania, sub marcile Vascar si Moldova in Bucate.

Pentru Vascar lucreaza mai mult de 350 de angajati, iar compania detine o fabrica de procesare la Vaslui si 22 de magazine proprii in regiunea Moldovei. O parte din produsele Vascar si Moldova in Bucate sunt distribuite la nivel national, in hypermarketuri si magazine traditionale partenere. Vascar este o companie care produce produse “marca proprie” pentru Carrefour, Mega Image, Penny Market si Lidl.

Sursa foto: Facebook Vascar

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri