CFR Călători a crescut numărul de vagoane de la 850 la 881, la sfârșitul lunii februarie, după ce au fost reparate 54 de vagoane, iar alte cinci au fost modernizate, fiind deja introduse în trenurile InterRegio care circulă în toată țara, se arată într-un comunicat de presă.

„În prima zi de mandat am stabilit ca obiectiv creșterea parcului activ de vagoane de la 850 la cel puțin 1.000. După o lună de activitate la CFR Călători, am crescut parcul activ cu 31 de vagoane’’, a declarat Dan M. Costescu, director general CFR Călători.

Compania a retras 28 de vagoane pentru a fi introduse în reparații. Numărul de locomotive și automotoare reparate și puse în circulație în luna februarie a crescut cu 8 unități.

CFR Călători anunță că va suplimenta zilnic locurile din trenuri, compania crecând în continuare și parcul activ de vagoane. Pe site-ul companiei va fi afișat, lunar, graficul cu numărul de vagoane CFR Călători aflate în circulație.

Societatea de Transport Feroviar de Călători - CFR Călători este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată.

Sursa foto: CFR Călători

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri