Stare de oboseală cronică, anxietate, insomnie, depresii, imunitate scăzută. Majoritatea adulților se confruntă cu aceste probleme, iar asta le afectează performanța și starea în fiecare zi. O cauză importantă pentru această situație este alimentația nepotrivită. Nutriția corectă înseamnă în primul rând o mare varietate de alimente care asigură un aport caloric potrivit, fibre și proteine din mai multe surse, dar și vitamine, minerale și grăsimi sănătoase provenite din pește de captură, avocado, semințe, oleaginoase.

Din păcate, din diverse motive, nu reușim să avem meniul perfect. Facem alegeri greșite când ne grăbim, suntem stresați sau impresionați de reclame seducătoare. Consecințele sunt însă foarte grave. Acest lucru se vede la exterior, afectând silueta, aspectul pielii sau al părului, dar, și mai grav, la interior, afectând memoria, cauzând procese inflamatorii, scăderea imunității, instalarea sindromului de oboseală cronică.

Nutribalance Omega 3 Oil ajută în mod eficient persoanele care au nevoie de o completare în echilibrul zilnic, fie pentru că au o alimentație precară, un ritm de viață foarte stresant și alert, cu mult efort fizic sau concentrare, fie au alergii care nu le permit un meniu variat.

Produs recomandat atât pentru adulți, cât și pentru copii

Nutribalance Omega 3 Oil este un produs unic prin formula inovativă de asociere a acizilor grași Omega 3 și Omega 9, cu putere mare de absorbție la nivel celular. Prezența vitaminelor D și E în formula acestui produs stimulează într-un mod natural sistemul imunitar. Acesta este un produs cu certificări internaționale, creat în Norvegia. Nu conține metale toxice, ceea ce permite administrarea atât la adulți, cât și la copii.

Doza zilnică se calculează în funcție de greutatea individuală, având astfel un protocol personalizat de administrare (0.15 ml/kg greutate corporală).

Fiți în cea mai bună formă, păstrând un echilibru zi de zi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri