Mega Image a redus programul de funcționare la intervalul 08:00 - 22:00, iar retailerul va instala panouri transparente la casele de marcat și va permite accesul unui număr limitat de persoane în magazine, pentru a evita aglomerația.

Update ora 17:40:

Începând cu 23 martie, toate magazinele Mega Image și Shop&Go vor avea program dedicat persoanelor în vârstă și celor cu dizabilități, în intervalul orar 07.00 – 08.00.

Știre inițială:

Mega Image a instalat în toate magazinele panouri transparente la casele de marcat.

„Pentru mai multă siguranță în magazine, am luat măsuri suplimentare de prevenție: noul program de funcționare în toate magazinele noastre, atât Mega Image, cât și Shop&Go, este între orele 08:00 - 22:00. Acest program ne va permite să pregătim mai bine magazinul înainte de deschidere, pentru dezinfectare, igienizare și pentru aprovizionare”, anunță retailerul.

Retailerul anunță că daca va fi necesar, pentru a evita aglomerarea, va permite accesul unui număr limitat de persoane. Echipele din magazin vor coordona direct toate aceste acțiuni.

Mega Image anunță că intervalele de livrare sunt afișate pentru o perioadă de 7 zile și se actualizează zilnic în website. Dacă toate intervalele afișate sunt „indisponibile" înseamnă că acestea sunt ocupate la capacitate maximă, în perioada afișată.

„Te asigurăm că depunem eforturi pentru a mări capacitatea de la o zi la alta. Noi intervale se deschid în fiecare zi, astfel încât păstrăm întotdeauna următoarele 7 zile afișate în website. Suplimentar, se pot elibera intervale, în cazul în care clienții anulează comenzi sau nu finalizează comanda. Important: În cazul în care ai selectat un interval orar, ai timp 30 de minute pentru plasarea și finalizarea comenzii”, precizează Mega Image.

Retailerul anunță că stocurile sunt suficiente pentru a acoperi cererea de produse pentru un consum normal.

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 777 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

Sursa foto: Facebook Mega Image

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Anca Olteanu
Sunt redactor coordonator al publicației Retail.ro, parte din InternetCorp. Înainte am lucrat la site-urile Ziare.com și Wall-street.ro și la agenția de presă Mediafax, unde am fost reporter al departamentului Economic. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri