Omniasig Vienna Insurance Group se alătură asociaţiei Dăruieşte Viaţă cu o donaţie de 50.000 euro, pentru a susţine demersul de dotare a spitalelor de stat cu echipament medical şi creare a unor condiţii optime de tratament pentru persoanele afectate de COVID-19, potrivit Agerpres.

„Ne confruntăm cu o situaţie fără precedent şi suntem conştienţi că, pentru a depăşi cu bine această perioadă, este nevoie de un efort colectiv, de la fiecare individ în parte, până la cadre medicale, autorităţi şi companii din mediul privat", susţin reprezentanţii companiei.

Omniasig Vienna Insurance Group are un portofoliu de peste 100 produse. Vienna Insurance Group este principalul expert pe piaţa asigurărilor în Austria precum şi în Europa Centrală şi de Est.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri