dm drogerie markt anunță că majoritatea clienților au renunțat la o aprovizionare abundentă, iar magazinele își refac stocurile constant.

dm drogeri markt precizează că magazinele își refac stocurile constant și încurajează clienții să cumpere cu calm și responsabilitate.

„Majoritatea clienților dm drogerie markt au renunțat la o aprovizionare abundentă și se concentrează pe produse care sunt necesare consumului zilnic, scurtând astfel timpul petrecut la cumpărături. Printre cele mai căutate produse se numără cele de igienă personală, pentru igienizarea locuinței, dar și pentru dezinfecția hainelor. Totodată, sunt la mare căutare produsele pentru imunitate precum vitamina C, dar și alimentele de bază și produsele pentru copii”, precizează dm drogerie markt, într-un comunicat de presă.

Există produse ale căror stocuri au scăzut în ultima perioadă, însă situația lor este monitorizată constant și se depun eforturi pentru refacerea acestora și oferirea de variante opționale, precizează compania.

Măsuri pentru protejarea angajaților și a clienților

În incinta magazinelor au fost luate diferite măsuri pentru protejarea angajaților și a clienților: dezinfectare frecventă a tuturor suprafețelor, utilizarea mănușilor de unică folosință și paravane de plexiglas pentru casele de marcat. Totodată, majoritatea angajaților din sediu își desfășoară activitatea de acasă.

Compania dm dă asigurări că ia toate măsurile necesare pentru protejarea clienților și a angajaților. Astfel, recomandă o distanță minimă de un metru și jumătate față de alte persoane și încurajează clienții să evite plata în numerar, pentru a reduce la minimum posibilitatea infecției. De asemenea, au fost retrase toate testerele de la raft.

Compania dm drogerie markt a fost înființată în 1973, iar de atunci s-a extins în 13 țări: Austria, România, Bosnia, Bulgaria, Croația, Cehia, Germania, Italia, Macedonia, Serbia, Slovacia, Slovenia și Ungaria, cu aproximativ 3500 de magazine și 60.000 de angajați în Europa. În România, lanțul de magazine este prezent de mai mult de 12 ani, timp în care a creat 1.000 de locuri de muncă și a deschis peste 100 de magazine.

Sursa foto: dm drogerie markt

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri