Actionarii Oil Terminal Constanta vor decide, in data de 22 martie, schimbarea componentei Consiliului de Administratie si vor numi presedintele companiei, a anuntat un comunicat al companiei transmis Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Actionarii inregistrati pana la data de 10 aprilie sunt cei asupra carora se rasfrang hotararile luate in adunarea generala a actionarilor (AGA) din martie. Sunt indreptatiti sa participe la adunare actionarii inregistrati pana la data de 5 martie, informeaza NewsIn.

Compania Oil Terminal a obtinut un profit net de 636.477 lei pe primele noua luni din 2006, de aproape 20 de ori mai mic decat cel afisat in aceeasi perioada a anului anterior, de 12,482 milioane lei. Actionarul majoritar al Oil Constanta este Ministerul Industriei si Resurselor care detine 61,39%. Broadhurst Investments Ltd. detine 11,66% din companie.

Actiunile Oil Terminal sunt cotate in categoria a II-a la Bursa de Valori Bucuresti, sub simbolul OIL. Titlurile OIL au incheiat sedinta de marti la 0,26 lei, in cadere cu 4,3% fata de sedinta anterioara.