Orkla Foods Romania (OFR), filiala locala de alimente a grupului norvegian Orkla, a anuntat ca va relansa marca de margarina Wiesana. Astazi facem primul pas in implementarea strategiei de portofoliu in categoria de margarina retail, prin relansarea marcii Wiesana. Aceasta va fi sustinuta prin activitati la nivel de comunicare si de trade, in urma carora estimam o crestere in volume de minimum 20% fata de anul 2006 a declarat Aliz Kosza, director executiv OFR.

Cele trei sortimente noi ale marcii vor fi Wiesana Delecta zi de zi, Wiesana Delecta usor sarata si Wiesana Delecta cu lecitina si vitamine. Potrivit producatorului, dezvoltarea noilor retete a durat mai multe luni, bazandu-se pe degustari repetate, fiind validate de peste 70% dintre consumatorii vizati.

Wiesana este marca numarul doi pe piata si ne propunem sa devina alegerea fireasca a majoritatii consumatorilor. Noua reteta cu o consistenta mai cremoasa intareste valorile asociate marcii a afirmat Ioana Moga, director marketing OFR. Marca Wiesana a aparut pe piata in 1994, fiind prima margarina in caserole produsa in Romania, producatorul considerand ca aceasta este cea mai valoroasa marca din portofoliul de margarina retail.

Orkla Foods Romania este o companie cu capital integral norvegian, infiintata in mai 2002, in urma achizitiei Topway Food. In 2004, s-a adaugat platforma de la Targoviste iar in 2006 cele doua platforme ale Royal Brinkers Romania: Bucuresti si Iasi. OFR detine si marcile: Ardealul, Tomi, Bunica, Wiesana, Linco, Unirea, Holland, LaMinut.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri