Pandemia COVID-19 a cauzat o criză economică pe toate planurile. Însă, în ciuda tuturor pierderilor declanșate, nevoia oamenilor de a avea stocuri alimentare pe durata stării de urgență a generat o creștere a vânzărilor în producția de conserve. Contactat de wall-street.ro, Mohammad Murad, deținătorul brandului de conserve Mandy, a declarat că vânzările au crescut cu 30% față de perioada precedentă declanșării pandemiei.

De asemenea, fabricile Scandia Food din România lucrează la capacitatea necesară pentru a deservi toate cererile clienților, în timpul pandemiei de Coronavirus, în care conservele sunt la mare căutare în magazine, a declarat, pentru wall-street.ro, Andrei Ursulescu, director general Scandia Food, care îndeamnă cumpărătorii să nu se alarmeze, estimând că transportul de alimente va fi asigurat.

Planul Scandia în cazul în care se va ajunge la închiderea granițelor între țări este de a face achiziții de pe plan intern și de a vinde din stocurile actuale, dar nu se așteaptă să se ajungă în această situație.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri