De luni, Cardul de Credit Carrefour vrea sa ofere \"o viata mai buna\" clientilor, in 10 minute
Carrefour, lanseaza incepand de luni, 25 aprilie “Cardul de credit Carrefour” in parteneriat cu BRD Finance Credite Consum. Noul produs este dedicat in exclusivitate cumparatorilor din hypermarketurile Carrefour. Deţinatorii cardului vor avea la dispoziţie o limita de creditare care le va permite sa cumpere oricand doresc, orice produs, din oricare hypermarket Carrefour. Si, in plus vor beneficia de ofertele speciale Carrefour special rezervate detinatorilor.

Produsul se promoveaza sub sloganul «Cumperi cand vrei, platesti cand poţi », iar potrivit reprezentatilor lantului de hypermarketuri, toţi cei care trec pragul hypermarketurilor Carrefour si vor dori sa deţina un Card Carrefour, vor putea cumpara oricand doresc, fara a mai depinde de zilele de salariu. Uutilizatorii Cardului Carrefour au acces la un fond de cumparaturi, fara a plati dobanda, timp de maximum 45 de zile, sau pot returna suma respectiva in rate lunare avantajoase, in maximum 50 de luni.

Cardul poate fi obţinut pe baza actului de identitate si adeverinţei de salariu. Depunerea documentelor se poate face in toate magazinele Carrefour, la standurile InfoCard sau la birourile de creditare BRD Finance. Raspunsul este furnizat in maximum 10 minute, contractul semnandu-se pe loc, in magazin. In plus, persoanele care doresc achiziţionarea unui produs de valoare mare din categoria electronice, electrocasnice, camping chiar in momentul solicitarii cardului, beneficiaza de extra - limita de creditare.

Rambursarea sumelor cheltuite se face la orice sucursala sau agenţie BRD.Noul serviciu oferit de Carrefour, in parteneriat cu BRD Finance, face parte din strategia ambelor companii de a propune clienţilor cele mai bune servicii, intotdeauna pe masura asteptarilor. Personalul specializat va fi la dispoziţia clienţilor Carrefour la standurile speciale InfoCard sau la birourile de creditare BRD Finance din magazinele Carrefour.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »