Monitorizarea post-privatizare a Alro Slatina s-a incheiat

Producatorul de aluminiu Alro Slatina a fost scoasa de sub monitorizare, la sfarsitul anului trecut, pentru ca societatea a respectat toate clauzele prevazute in contractul de privatizare, potrivit comunicatului remis Bursei de Valori Bucuresti(BVB).

Alro a relizat investitii tehnologice si de mediu de peste 165 milioane de dolari, in perioada 2005-2006. Investitiile de mediu au depasit 20 de milioane de dolari. Investitiile in Alprom Slatina si Alum Tulcea, companii din grupul Marco, au fost de 16,6 milioane de dolari, informeaza NewsIn.

Compania a primit autorizatia integrata de mediu pe o perioada de zece ani. Clauzele sociale au fost respectate, la randul lor, iar compania nu a facut disponibilizari colective si a incheiat contracte de protectie sociala cu sindicatele, se mai mentioneaza in comunicatul Alro.

Alro este cel mai mare producator de aluminiu primar din Europa Centrala si de Est si singurul producator de aluminiu si aliaje de baza din Romania.Capaciatea de productie a companiei este de peste 260.000 tone anual.

Actionarul principal al Alro este grupul Marco. Alro este o societate pe actiuni cotata la prima categorie a BVB, sub simbolul ALR.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri