Cosmetic Plant, producătorul românesc de cosmetice, donează 2,5 tone de cremă reparatoare pentru mâini personalului medical care lucrează în spitale din întreaga țară, se arată într-un comunicat de presă.

„Am simțit în aceste ultime săptămâni foarte puternic gândul că trebuie convertită starea aceasta de încordare și suspiciune într-una de încredere și de încredințare. Ne încredem și ne încredințăm medicilor noștri și întregului personal medical. Prin gestul nostru, dorim să îi asigurăm că nu sunt singuri și încercăm – pe măsura posiblităților noastre – să avem puțin grijă de ei, la fel cum și ei au grijă de noi toți”, a declarat Susana László, director general și acționar Cosmetic Plant.

Primele donații s-au făcut către Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și alte spitale din Cluj, iar următoarele livrări vor ajunge pe parcursul acestei săptămâni la alte 34 spitale din 19 județe ale țării, în care se tratează pacienți COVID-19.

Prezent pe piață de aproape 30 de ani, Cosmetic Plant este unul dintre producătorii de cosmetice din România. Firma a fost înființată în 1991 la Cluj-Napoca de către farmacista Ileana Mester și este condusă în momentul de față de căte fiica sa, Susana László.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri