Danone a lansat Savia, un desert pe baza de soia, destinat in special consumatorilor vegetarieni sau celor care cauta un desert sanatos in perioada postului.

"Produsul din soia- Savia, fara lactoza, este o alternativa nutritionala foarte buna pentru persoanele cu intoleranta la aceasta substanta si pentru cei alergici la proteinele din lapte", potrivit medicului nutritionist Andreea Tocan.

Danone a lansat produsul vegetal, Savia pe baza de soia, special pentru perioada postului si pentru consumatorii vegetarieni.

Citeste si:

Compania Danone PDPA Romania face parte din Grupul Danone si prezent in 120 de tari, fiind unul dintre liderii mondiali din industria alimentara. Compania detine locul 1 in lume in industria produselor lactate proaspete si in domeniul apei imbuteliate si locul doi la productia de biscuiti si produse pe baza de cereale.

Marcile companiei Danone sunt Actimel, Activia, Nutriday, Delicios, Frutisima, Danonino, Danette, Casa Buna, Cremoso, dar si gama traditionala Danone, smantana si lapte proaspat.