Romexpo va gazdui in perioada 16-18 februarie Salonul International de Franciza "RoFrancize", aflat la a treia editie, la care si-au anuntat participarea 47 de firme din sapte tari, a informat un comunicat Romexpo.

" In cadrul salonului va avea loc un simpozion dedicat francizei, ce va trata atat teme teoretice, cat si aspecte practice din acest domeniu. in data de 17 februarie, consultanti si francizori de talie nationala si internationala vor sustine prelegeri prin care va puteti informa asupra nivelului de dezvoltare a francizei in lume si in Romania., a declarat Catalin Trifu, director Romexpo.

Targul se adreseaza celor aflati in cautarea unei idei de afaceri propuse de firme precum Benvenuti, Cartridgeworld See Ltd, CHR Consulting, Elvila, Rodipet, Sabion Elen, F1 Pro Partner Engineering, Fun Science System, Sky Photo Concept, Spaceart International, Optinova etc.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri