Transilvania Broker, compania cu peste 1 milion de clienți asigurați, lansează un nou site interactiv care oferă clienților posibilitatea de a face alegeri mai ușoare și mai informate.

Știm cu toții că asigurările ne pot proteja în perioadele în care suntem cel mai vulnerabili, precum ne pot proteja și bunurile de evenimentele mai puțin plăcute Nimănui nu-i place să se gândească la ele, însă fac parte din viață.

Ca atare, nu e ușor să petreci ore întregi căutând oferta ideală pentru un eveniment care speri să nu se petreacă niciodată. Însă cum ar fi să poți găsi informații ușor accesibile, oferte personalizate, agenții de asigurare care să-ți înțeleagă nevoile și polițe care să se potrivească bugetului tău … și totul cu doar câteva click-uri?

Asta își propune Transilvania Broker, prin lansarea noului site de asigurări al companiei. Iată cele trei modalități rapide de a găsi oferta care ți se potrivește:

  1. Află Tot ce Vrei să Știi despre Polițele de Asigurare de Care ai Nevoie

Nu știi care polița e prioritatea ta încă? Poți afla informații despre toate chiar pornind din homepage-ul noului site Transilvania Broker. Mai important de atât, toate informațiile sunt ușor digerabile și axate pe nevoile uzuale ale clienților.

La fiecare poliță vei putea găsi informații despre caracteristicile generale (cui se adresează) și riscurile acoperite. Astfel, poți lua o decizie informată sau poți alege să fii contactat de un asistent al companiei pentru a primi mai multe date sau o ofertă personalizată.

  1. Solicită o Ofertă

Știi exact de ce tip de poliță ai nevoie? Trebuie doar să completezi un formular online și unul dintre asistenții în asigurare Transilvania Broker te va contacta în cel mai scurt timp.

În cazul în care ai întrebări sau neclarități, poți discuta direct de pe site cu departamentul de suport al companiei pentru a primi răspunsurile dorite. În cele din urma asistenții companiei te vor contacta cu sfaturi personalizate în funcție de nevoile și de bugetul tău.

Solicită o ofertă de asigurare cu un click aici.

  1. Găsește cel mai Apropiat Agent

Dacă preferi discuțiile față în față, poți oricând să folosești harta interactivă de pe site pentru a găsi asistentul în asigurari care se află mai aproape de locația ta.

Vei observa că harta cuprinde asistenți cu acoperire națională, din aproape toate județele țării. De asemenea, vei putea accesa ușor adresa și datele lor de contact pentru a putea stabili o intalnire în modul în care te simți cel mai confortabil.

Alte funcționalități

Întregul site Transilvania Broker a fost construit plecând de la feedback-ul celor peste 1 milion de clienți care au încredere în companie an de an. Ca atare, el este axat pe nevoile clientului modern, mereu grăbit, însă dornic să ia decizii informate.

Site-ul se încarcă rapid și poate fi accesat de pe computer sau de pe orice dispozitiv mobil. Ai acces rapid direct la informațiile care te interesează și nu este nevoie să pierzi timp căutând prin meniuri complicate.

Mai mult, fiind singurul broker de asigurare listat la Bursa de Valori București, Transilvania Broker oferă mereu informații transparente despre activitatea sa, despre situația financiară, precum și despre beneficiile oferite acționarilor, colaboratorilor și clienților acesteia.

Atunci când alegi să lucrezi cu Transilvania Broker, primești oferte de la toate companiile partenere, alături de o consultanță și un suport de încredere. Astfel, poți fi mereu sigur că vei primi cea mai bună ofertă ca raport calitate-preț.

Despre Transilvania Broker

Transilvania Broker are o experiență de peste 10 ani pe piața din Romania, un portofoliu de peste 1.000.000 de clienți și peste 1.800 de asistenți în asigurări din toată țara, fiind primul broker de asigurare listat pe Bursa de Valori București.

Pentru a descoperi această companie bine stabilită pe piața asigurărilor de la noi din țară, vă invităm să accesați noul site de asigurări al companiei Transilvania Broker de Asigurare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri