Compania Kaufland inaugureaza al doilea hipermarket din judetul Cluj, in municipiul Turda, dupa cel din municipiul Cluj-Napoca (Manastur).

Investitia de la hipermarketul din Turda este de aproximativ 7,5 milioane de euro, din suprafata totala de 22.100 mp cladirea ocupand 5.350 mp. Parcarea hipermarketului are 355 de locuri, informeaza NewsIn.

Kaufland construieste in prezent, la Cluj-Napoca, al doilea hipermarket, in cartierul Marasti. Reteaua Kaufland numara in total 19 unitati in tara noastra, pentru care lucreaza circa 4.150 de persoane. Investitia totala se ridica la circa 270 de milioane de euro. Municipiul Turda are aproximativ 60.000 de locuitori si se afla intre Cluj-Napoca si Targu Mures, fiind traversat de DN1.

Kaufland face parte din concernul Lidl&Schwarz Co&KG, cu o traditie de 77 de ani. Grupul are peste 166.000 de angajati in cele peste 800 de magazine din sapte tari ale Uniunii europene. Cifra de afaceri a concernului a atins anul trecut peste 40 de miliarde de euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri