Francezii de la Carrefour au deschis un nou magazin Carrefour Express, în București, pe Calea Dorobanți nr. 103-105. Magazinul oferă un spațiu Food2Go în care se gătesc burgeri și alte preparate, cafea de specialitate de la cafeneaua Lemur, o zonă cu produse BIO și o zonă cu vinuri locale.

Magazinul are zece angajați, iar programul este următorul: luni-sâmbătă: 7:00 - 22:00‚ duminică: 7:00 – 20:00.

Carrefour Express Dorobanți 2 este al cincilea magazin Express realizat conform unui nou concept de magazin de proximitate Carrefour.
În noul Carrefour Express Dorobanți 2 se găsesc preparate BIO ambalate, salate din legume și fructe proaspete sau gătite, sandwich-uri și aperitive calde, dar și meniuri de mâncare tradițională în zona de autoservire. În magazin se vor găsi și produse marca proprie Drag de România, pâine proaspăt coaptă, o selecție de vinuri de la producători locali, dar și etichete internaționale, precum și o sortimentație din gamele speciale BIO, fără lactoză sau dietetice.

Folosind Carrefour App, clienții pot accesa de la distanță oferta și promoțiile din magazin, își poți crea o listă de cumpărături adăugând manual în aplicație sau scanând produsul la raft, pot verifica prețurile și disponibilitatea produselor și apoi pot plăti rapid la casa de marcat fără să mai pui produsele pe bandă.

Citește și: Retailerul Carrefour angajează personal în magazine și în sediul central din România

La cele două case Self Service, clienții pot face singur check-out-ul din magazine, după ce au scanat produsele și au plătit cu cardul.

Grupul Carrefour are peste 10.100 de magazine în 34 de țări. În România, retailerul are 346 de magazine dintre care 35 hipermarketuri 'Carrefour', 262 supermarketuri (221 magazine 'Market' și 41 magazine 'Express Orange'), 43 magazine de proximitate 'Express', 8 magazine de proximitate 'Contact' și un magazin online pe www.carrefour.ro. Carrefour a încheiat anul 2018 cu o cifră de afaceri de 10,56 miliarde de lei, în creștere cu 10% față de anul precedent.

Sursa foto: Carrefour

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri