Wizz Air, companie aeriană din Europa, a anunțat cea de-a 28-a bază a sa, la Larnaca. Compania aeriană va aloca două aeronave Airbus A320 pe aeroportul din Larnaca în iulie 2020. Odată cu înființarea noii baze, Wizz Air a anunțat zece rute noi către șase țări din Larnaca începând din iulie 2020. Locurile pe noile rute pot fi deja rezervate pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil a companiei aeriene de la 24,99 EUR**.

Compania aeriană a transportat peste 800.000 de pasageri către și dinspre Cipru în 2019.

Baza din Larnaca va crea peste 100 de noi locuri de muncă directe, în cadrul companiei aeriene și chiar mai multe locuri de muncă în industriile conexe. Cele două aeronave Airbus A320 vor susține operațiunile a zece noi rute către Atena, Salonic, Billund, Copenhaga, Dortmund, Memmingen, Karlsruhe / Baden Baden, Suceava, Turku și Wroclaw, care totalizează un milion de locuri disponibile de la Larnaca în 2020.

Wizz Air va începe să recruteze candidați tineri și ambițioși pentru noua sa bază. Zilele de recrutare a echipajului de cabină sunt afișate aici.

După zece ani de operațiuni de succes către Aeroportul Internațional Larnaca, sunt încântat să vă anunț cea mai nouă bază de aici, deoarece vedem potențialul și cererea de călătorie low cost în Cipru, care este una dintre destinațiile cele mai populare și cu cea mai rapidă evoluție. În acest sens, sunt încrezător că Wizz Air va avea un impact important asupra dezvoltării economice a Ciprului și asupra dezvoltării industriei sale turistice.

József Váradi, CEO-ul Wizz Air

Vezi și: Wizz Air prelungește suspendarea zborurilor către nouă state europene

Noi condiții de zbor

Anunțul vine pe măsură ce noua eră a călătoriilor igienizate începe la Wizz Air. Compania aeriană a anunțat recent o serie de măsuri de igienă crescute, pentru a asigura sănătatea și siguranța clienților și ale echipajului. Ca parte a acestor noi protocoale, pe tot parcursul zborului, atât echipajul de cabină, cât și pasagerii sunt obligați să poarte măști, echipajul de cabină având și mănuși.

Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluție antivirală și, ca urmare a programului de curățare zilnic strict al WIZZ, toate aeronavele sunt dezinfectate peste noapte cu aceeași soluție antivirală.

Fiecare pasager primește la intrarea în aeronavă șervețele igienizante, revistele de la bord au fost scoase din aeronavă, iar pentru toate achizițiile de la bord se recomandă plata contactless.

Pasagerii sunt rugați să urmeze măsurile de distanțare fizică introduse de autoritățile locale de sănătate și sunt încurajați să efectueze toate achizițiile premergătoare zborului online (de exemplu: bagaje de cală, WIZZ Priority etc.) pentru a minimiza orice posibil contact fizic la aeroport.

Noile rute Wizz Air din Larnaca

Destinație

Zile de operare

Dată de începere

Tarife de la**

Atena

zilnic

1 iulie 2020

29,99 EUR

Salonic

zilnic

1 iulie 2020

29,99 EUR

Copenhaga

luni, miercuri, vineri

1 iulie 2020

39,99 EUR

Billund

joi, duminică

2 iulie 2020

34,99 EUR

Karlsruhe/Baden Baden

joi, duminică

4 iulie 2020

34,99 EUR

Suceava

luni, vineri

10 iulie 2020

24,99 EUR

Wroclaw

luni, vineri

10 iulie 2020

29,99 EUR

Dortmund

luni, miercuri, vineri

11 iulie 2020

34,99 EUR

Memmingen

luni, miercuri, vineri

11 iulie 2020

34,99 EUR

Turku

miercuri, duminică

12 iulie 2020

34,99 EUR

Wizz Air, companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, operează o flotă de 121 de aeronave Airbus A320 și A321 și oferă mai mult de 710 rute de la 25 de baze, ce asigură conexiunea între 154 de destinaţii din 45 de ţări.

Compania a fost numită recent una dintre cele mai sigure zece companii aeriene din lume de către airlineratings.com, singura agenție mondială de siguranță și rating de produse, iar în 2020 – „Compania aeriană a anului" de către Air Transport Awards.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri