Având în vedere faptul că, la ora actuală, industrializarea se află la cote înalte, companiile din domeniu investesc foarte mult în spații. De asemenea, un procent semnificativ din aceste investiții este îndreptat către halele industriale, folosite de marile companii pentru depozitarea materialelor sau pentru a asigura angajaților un spațiu de lucru sigur și eficient.

Inițial, erau foarte populare halele metalice. Cu toate acestea, dezvoltarea industriala, precum și avantajele financiare sau de confort au îndreptat preferințele marilor companii către halele industriale din beton.

Datorită experienței de peste 100 de ani în domeniul industrial, grupul Gemina a devenit unul dintre numele mari din Europa, atunci când vine vorba despre lucrări din prefabricate la cheie. Cu o echipă profesionistă în spate, Gemina reușește să proiecteze și să execute hale industriale din beton recunoscute la nivel mondial.

Iată și 5 mari avantaje ale halelor produse de Gemina:

Confort termic sporit

Halele industriale din beton au caracteristici duble de izolare termică, ceea ce înseamnă că asigură atât stabilitate, cât și confort termic, chiar și în cazul în care spațiul interior nu este echipat cu instalații de încălzire sau răcire. În acest fel, se deosebesc de halele metalice prin faptul că se reduce consumul de energie necesar menținerii unei temperaturi optime, asigurând costuri de exploatare nule.

Timp de execuție redus

Indiferent de produs, Gemina reduce timpul de execuție cu 10% până la 40%. Acest lucru se datorează faptului că, în cazul proiectelor Gemina bazate pe produse prefabricate, numărul elementelor de montat este redus la jumătate, ceea ce se reflectă în timpul de execuție.

Rezistența

Contrar opiniilor conform cărora structurile ușoare, precum halele metalice, sunt mai rezistente la cutremur decât halele industriale din beton, trebuie să știți că o structură metalică, deși este mai ușoară, este mult mai sensibilă la vibrații, în timp ce o structură grea, poate rezista mult mai bine la mișcările seismice. Astfel, cele 2 tipuri de hale industriale au un comportament similar. În schimb, halele industriale din beton oferă o rezistență semnificativ mai mare atunci când este expusă la factori precum foc, impact sau coroziune.

Estetică

De la blocuri la case sau la hale industriale, estetica joacă un rol semnificativ. De aceea, proiectele Gemina dau dovadă de versatilitate și oferă multiple posibilități creative, asigurând un impact vizual pozitiv atât în interior, cât și în exterior. Aceste construcții se bazează pe structuri arhitecturale moderne, echilibrate și geometrizate corespunzător, rezultând într-o combinație între simplitate, soliditate și eleganță.

Costuri

Decizia finală asupra oricărui proiect se ia în funcție de costuri. Din acest punct de vedere, Gemina asigură prețuri tipice proiecteleor bazate pe structuri ușoare, oferind, în schimb, calitate, profesionalism, durabilitate și confort. La acestea, se adaugă și reducerea costurilor de mentenanță ca urmare a necesităților betonului în comparațiee cu cele ale metalelor.

Grupul Gemina a apărut în România în anul 1997. Astfel, au adus multiple inovații în ceea ce privește domeniul prefabricatelor, atât din punct de vedere tehnologic, cât și estetic.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri