Adunarea generala a actionarilor societatii Atlassib Leasing IFN SA a decis majorarea cu un milion de euro, a unui credit in valoare de un milion de euro contractat de la Alpha Bank Romania, potrivit informatiilor publicate de companie in Monitorul Oficial consultat de NewsIn.

Pentru contractarea creditului Atlassib Leasing va pune gaj asupra autovehiculelor finantate, prin cesionarea in favoarea bancii a politelor de asigurare CASCO si intocmirea de polite de risc financiar.

Atlassib Leasing IFN SA a fost infiintata in anul 1997 si are ca obiect de activitate leasingul de autoturisme, echipament de calcul, echipament industrial, imobile si alte autovehicule cu diverse destinatii. Atlassib Leasing IFN SA are ca parteneri principali compania de transport Atlassib, Banca Comerciala Carpatica, societatea de asigurari Carpatica Asig si dealerul auto Star Motors.

In anul 2005, Atlassib Leasing IFN SA a inregistrat un profit net de 52.415 lei la o cifra de afaceri de 29,78 milioane lei (8,22 milioane euro), potrivit paginii de internet a Ministerului Finantelor Publice.