"Estimam ca in acest an vom vinde aproximativ 300 de bucatarii, iar in functie de succesul acestui prim showroom ne vom extinde la Brasov si in alte orase mari din tara", a declarat directorul general Forastero, reprezentantul producatorului de mobila Haka Huche in Romania, Ioana Cojocaru.

Showroom-ul Haka Kuche ofera consultanta, proiectare, planificare si toate informatiile de care clientul are nevoie pentru a alege mobilierul adaptat propriilor nevoi si a realiza o bucatarie functionala, ergonomica si confortabila.

Cu o experienta de 75 ani in productia de mobilier destinat bucatariei, Haka Kuche vine in Romania cu o propunere alcatuita din patru linii individuale de design: clasic, modern, one touch si rustic, potrivit oficialilor companiei.

Haka Kuche a dezvoltat impreuna cu firmele de software Cad-Concept Austria si Dynamic Space o aplicatie de planificare a bucatariei, tinand cont de functionalitatea a cinci tipuri de activitati de baza si a intensitatii folosirii acestor zone: consumabile, non-consumabile, curatare, pregatire si gatitul propriu-zis.

In proiectarea mobilierului este luata in calcul inaltimea persoanei care gateste si stilul de viata, astfel incat se pot mobila inclusiv spatiile stramte si dificile. Bucatariile Haka Kuche pot ajunge pana la 2,6 metri inaltime. Materia prima folosita este de provenienta 100% din Uniunea Europeana, iar productia tuturor componentelor este facuta integral in Austria.

Haka Kuche produce la nivel european aproximativ 8000 de bucatarii pe an. Forastero detine exclusivitatea marcii pentru Romania.