În timp ce foarte multe sectoare și business-uri au avut de suferit în timpul pandemiei, unele business-uri românești se bucură de venituri mai mari și mai mulți clienți noi decât în perioada similară a anului 2019.

Din 11 martie 2020, de când Guvernul român a decis închiderea școlilor și apoi a instaurat starea de urgență, abundă poveștile despre sectoarele de activitate afectate în mod negativ de carantină: de la turism, la restaurante, mall-uri, școli private, grădinițe și after-school-uri și atât de multe altele.

Coronavirus a transformat felul în care românii trăiesc, lucrează, își pregătesc mesele, interacționează cu copiii și membrii familiei. Brusc, forțați de carantină impusă, coronavirus le-a dat românilor TIMP. Mai mult timp acasă.

Pentru un business precum CASA JAD, brand premium specializat pe soluții terapeutice destinate folosirii acasă pentru afecțiuni ale coloanei vertebrale, timpul clienților săi a fost mereu factorul principal ce ce stătea în calea finalizării unei vânzări. Contextul din ultimele două luni a fost favorabil brandului CASĂ JAD, care a înregistrat vânzări ale produselor sale mai mari pe timpul pandemiei decât în perioada similară anilor precedenți.

Produsele CASA JAD

CASA JAD a fost fondată în 2009 și deține un portofoliu de aproximativ 20 de produse cu cristale de jad, turmalina și raze infraroșii.

Concepute în primul rând pentru afecțiuni ale coloanei vertebrale, dar și pentru probleme precum insomnii, afecțiuni circulatorii sau încetinire a funcțiilor emonctorii (de detoxifiere), produsele au prețuri de la 248 lei – produsul cu cel mai mic preț: masca facială cu pietre de jad – până la puțin peste 19.000 lei pentru patul de masaj automatizat cu pietre de jad, turmalina și infraroșii. Poate nu surprinzător, vânzările au crescut la produsul cu prețul cel mai mare: Patul de Masaj 9 + 4 Role de Jad cu tapiserie Luxury.

Creștere în vânzări de 60% în perioada pandemiei

Pentru patul de masaj 9+4 role de Jad cu tapiserie luxury, numărul de unități vândute a crescut cu 60%, iar explicația pentru această creștere a unuia dintre fondatori poate să surprindă, dat fiind că nu are legătură cu prețul: clienții au mai mult timp.

Patul de Masaj Terapeutic CASA JAD este un produs cu efecte extraordinare pentru tratare acasă a herniei de disc, lucru probat prin sutele de cazuri care au reușit să evite astfel operația chirurgicală. În plus, oferă rezultate excepționale de corecție pentru cifoza, scolioză, spondiloză, tasare de vertebre, insomnii. Suntem deja cunoscuți în piață pentru aceste rezultate, oamenii știu că acest pat de masaj automatizat te scapă de operația de hernie de disc, de exemplu, însă marele nostru inamic a fost mereu timpul, sau mai bine spus, lipsa de timp a clienților noștri. Acum, odată cu starea de urgență și carantină impusă, clienții care ne urmăreau și ne știau de ceva timp în sfârșit au acționat și au cumpărat acest produs. Pentru că în sfârșit au avut timp.” - a explicat Rafael Pirsan, co-fondator CASA JAD.

Conștientizarea nevoii de întărire a sistemului imunitar

Odată cu răspândirea temerilor cu privire la contagiunea crescută a virusului COVID-19, nu ar trebui să ne surprindă faptul că românii au început să își îndrepte atenția și spre întărirea sistemului imunitar, iar cererea pentru astfel de produse să crească.

“În contextul COVID-19, am simțit din discuțiile directe pe care le-am avut cu clienții noștri că au început să conștientizeze mai puternic nevoia de a-și întări sistemul imunitar și a-și rezolva problemele de sănătate mult amânate. Aș mai adaugă și faptul că situația tulbure din sistemul sanitar a întărit dorința clienților noștri de a se îngriji prin metode departe de spital. Privind din perspectiva această, ne bucură să vedem că această pandemie a avut și un efect pozitiv, și anume o educare a populației cu privire la nevoia de a-și prioritiza sănătatea”, - a punctat Rafel Pirsan, co-fondator CASĂ JAD.

Masaj acasă, la orice ora din zi sau noapte

“Fiind vorba de masaj automatizat și luxul de a avea acasă un maseur al tău, la orice ora din zi și din noapte, a crescut interesul pentru un astfel de produs. Și trendul se menține. În funcție de tapiseria aleasă, tipul de furnir, de materiale și culori, presiunea masajului, paturile de Masaj terapeutic de la CASĂ JAD au prețuri cuprinse între 12.940 lei și 19.700 lei. Toate aceste personalizări ale patului de masaj sunt realizate local, CASA JAD având o serie de furnizori ce asigura necesarul de componente la standarde de calitate ridicate”, explică reprezentantul CASA JAD.

Patul de masaj automatizat CASĂ JAD înglobează extrem de multe principii terapeutice într-un singur produs:

  • elongația mecanică a coloanei vertebrale la cald în poziție orizontală;
  • termoterapia cu raze infraroșii;
  • masajul de relaxare;
  • terapia cu cristalele de jad și turmalină încălzite;
  • chiropractica și realinierea de vertebre (în caz de scolioză).

Patul de masaj automatizat este un produs cu acțiune complexă, cu tehnologii revoluționare și desăvârșit la nivel de estetică. Acoperă o nevoie în piață, și anume este o soluție sigură și eficientă pentru decompresia discurilor intervertebrale în caz de hernie, tasare de vertebre, discopatii.”

Business-ul după pandemie

Acum, odată cu relaxarea restricțiilor, CASĂ JAD a identificat încă o oportunitate în piață: schimbarea percepției iubitorilor de masaj asupra serviciilor de masaj manual.

“Distanțarea socială” practicată pe scară largă de către întreagă populație globală a schimbat inclusiv percepția asupra serviciilor de masaj manual, la salon. Oamenii își doresc să facă masaj, să se relaxeze, dar dacă s-ar putea, ținând cont de normele de distanțare socială. Și încă le e teamă să vină la masaj. Aici CASA JAD oferă o soluție și anume o alternativă la masajul manual. Așa că ne propunem să abordăm strategic proprietarii de saloane de masaj care și-au pierdut fluxul de venituri din masaj manual și să le prezentăm patul de masaj automatizat că o soluție de a-și recupera veniturile din masaj.”, mărturisește fondatorul CASA JAD.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri