Deși marile centre comerciale s-au deschis oficial astăzi, retailerul de încălțăminte Benvenuti a ales să țină închise magazinele din 21 de centre comerciale. Protestul Benvenuti va continua și miercuri, când magazinelor vor fi redeschise, însă afișând public protestul comercianților, scrie retail.ro.

Redeschidem magazinele, dar nu toate. O parte din magazine vor rămâne închise temporar, în semn de boicot. Este vorba evident de magazinele din mall-urile a căror proprietari solicită în continuare, în mod ilegal şi injust chiria (fie şi partială şi/sau amânată) pentru perioada de închidere. Vor fi doar câteva mall-uri principale boicotate. Cu majoritatea proprietarilor avem deja un agreement, deci, in restul cazurilor, vom redeschide”, a explicat Adrian Câzu.

Ce magazine Benvenuti rămân închise până miercuri, 17 iunie

Luni și marți 15-16 iunie, magazinele Bevenuti vor rămâne închise în mallurile care au solicitat plata chiriilor, fie și parțial, pentru ultimele trei luni.

Magazinele Benvenuti şi Enzo Bertini care sunt temporar inchise sunt in următoarele 21 de centre comerciale: Promenada Bucureşti, Park Lake Bucureşti, Timişoara Shopping City, Ploieşti Shopping City, Promenada Sibiu, Shopping City Sibiu, Aurora Mall Buzau, City Park Constanţa, Brăila Mall, Shopping City Galaţi, Shopping City Piatra Neamţ, Rm. Vâlcea Shopping City, Shopping City Tg. Jiu, Severin Shopping Center, Deva Shopping City, Satu Mare Shopping City, River Plaza Rm. Vâlcea, Atrium Arad, ERA Iasi, Zalau Value Center, Roman Value Center.

De miercuri 17 iunie, magazinele vor fi redeschise, însă afișând public protestul comercianților, iar personalul va purta banderolă și însemne specifice. Protestul Benvenuti este declarat pe o perioadă nedeterminată, până la soluționare.

Cât despre probarea articolelor, un alt aspect de care comercianții trebuie să țină cont în contexul limitării răspândirii virusului, directorul Benvenuti spune că fiind vorba de încălțăminte, clienții pot proba în continuare în magazine, magazinele neavând cabine de probă spații închise.

“Am luat toate masurile necesare, prevăzute de autorități, în ceea ce privește distanțarea socială și prevenirea. Avem dezinfectanți, tot personalul nostru va avea măști, nu permitem accesul clienților în magazine fără mască și nu permitem accesul simultan a unui număr mare de clienți, în funcție de suprafața magazinului. Sperăm că și mall-urile să fi luat măsurile necesare în ceea ce le privește, mai ales la ventilatie/climatizare/acces/scanare temperatură”, spune Adrian Câzu.

Citește mai multe despre protestul Benvenuti și cum vede directorul Benvenuti noua realitate de consum pe retail.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri