Cuptorul Moldovencei, afacerea de patiserie și cofetărie fondată în Iași de antreprenoarea Nicoleta Hrițcu, a deschis o nouă locație și o unitate Glazurai cu laborator propriu, urmând ca anul acesta sau la începutul lui 2021 să înceapă investiția de 200.000 de euro într-o nouă unitate de producție, scrie retail.ro.

Anul acesta, Cuptorul Moldovencei avea pregătită o investiție de 200.000 de euro într-un spațiu de producție, proiect care va începe din a doua parte a acestui an sau în primele luni din 2021.

„Laboratorul va fi făcut anul acesta, în semestrul 2, sau în semestrul 1, anul viitor”, a declarat Radu Hrițcu, managing partner Cuptorul Moldovencei.

În plus, familia Hrițcu avea în plan deschiderea unei noi cofetării și a unui laborator Glazurai. În ciuda pandemiei, cele două noi locații au fost deschise în urmă cu câteva săptămâni în Iași.

A fost o perioadă diferită și pe alocuri dificilă. Vorbim de-o perioadă de adaptare și identificare a soluțiilor potrivite pentru a fi cât mai aproape de cei care apreciază produsele noastre. Însă, cu toate acestea, am continuat să lucrăm la planurile noastre și am reușit la finalul lunii mai să fim mai aproape de iubitorii de bunătăți cu încă o locație a Cuptorului. La începutul lunii iunie am deschis o nouă locație Glazurai cu laborator propriu”, a spus Nicoleta Hrițcu.

În 2019, Retro Food, firma sub care funcționează cele șase cofetării Cuptorul Moldovencei, împreună cu firma Cuptorul Moldovencei, sub care funcționează Glazurai, au raportat o cifră de afaceri de 9,2 milioane de lei. În total, cele două firme au 75 de angajați.

Cuptorul Moldovencei a fost înființat în 2012, la Iași, de către Nicoleta Hrițcu, și este una din cele mai importante rețele de cofetării din regiunea Moldovei. În prezent, afacerea este formată din trei laboratoare de producție și șapte puncte de desfacere, din care unul sub brandul Glazurai.

Sursa foto: Facebook Cuptorul Moldovencei

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri