Un nou restaurant Burger King se va deschide, în curând, în fostul complex BIG Berceni. În plus, noul restaurant vine și cu un mesaj provocator pentru concurență și anume, ”Deschidem aici pentru ca vecinii noștri să vină cu o ofertă de 1+1 pentru voi”.

În luna aprilie a acestui an, AmRest Holdings, care operează franciza Burger King, a mai deschis un restaurant în luna aprilie, în zona Piața Universității. Date fiind condițiile pandemice, restaurantul cu pricina a funcționat doar pentru serviciile de tip food-delivery.

Vezi mai multe în: În vreme de pandemie, AmRest deschide un nou restaurant Burger King în România în Piața Universității

AmRest Holdings, SE este unul dintre cei mai mari operatori de restaurante multi-brand tip franciză din Europa, cu un portofoliu ce cuprinde 10 branduri în 25 de țări. AmRest operează francize pentru branduri precum KFC, Pizza Hut, Starbucks și Burger King, pentru mărcile proprii Sushi Shop, Pokai, La Tagliatella, Bacoa, Blue Frog și KABB. În România, AmRest operează rețeaua de cafenele Starbucks și, începând de anul acesta, lanțul de restaurant Burger King. Înființat în 1954, BURGER KING® este unul dintre cele mai mari lanțuri de restaurante cu servire rapidă din lume.

Cât despre proiectul de la Piața Sudului, acesta se va realiza pe o suprafață de 10.610 mp și este localizat la intersecția străzilor Nițu Vasile cu Șoseaua Berceni, în partea de Sud a Centrului Comercial BIG-Berceni.

Conform planului, vor fi refacute trei corpuri de clădire destinate închirierii ulterioare de către Consiliul Local, pentru activități comerciale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri