Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s în România, anunță o amplă campanie de recrutare la nivel național în care oferă peste 700 de locuri de muncă în toate cele 26 de orașe în care este prezent, printre care București, Cluj-Napoca, Constanța, Piatra Neamț, Pitești, Focșani, Satu Mare, Oradea sau Deva.

Joburile disponibile în restaurant le permit viitorilor angajați să lucreze pe diverse poziții, printre care: lucrător comercial, responsabil cu pregătirea produselor sau servirea clienților, Barista la McCafé, Hostess sau Guest Experience Leader. Mai mult, cei care își doresc să aibă șansa de a conduce un restaurant McDonald's pot aplica pentru poziția de Manager Trainee.

Continuăm planurile de investiții în oameni și dorim să repornim procesele de recrutare. Avem oportunități interesante de muncă, astfel încât căutăm colegi noi în mai multe orașe din țară. De exemplu, un Manager Trainee are șansa de a lucra pe o poziție managerială în aproximativ nouă luni, dacă urmează pașii planificați împreună cu coordonatorul său.

Irina Ignătescu, director de resurse umane Premier Restaurants România

Compania a deschis cel mai nou restaurant, în urmă cu trei săptămâni în București, la Piața Progresul, unde a creat 50 de noi locuri de muncă. Pregătirea pentru sezonul estival și planurile de dezvoltare ale companiei, care includ deschiderea a încă două restaurante până la finalul anului, necesită o mărire a echipei din România cu peste 700 de noi colegi.

Pentru a motiva angajații, compania a implementat diferite programe de loializare și recompensare, precum bonusul pentru recomandări de succes, training-uri și programe de dezvoltare continuă. În acest sens, compania recrutează activ pe tot parcursul anului.

Începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania și Malta. Premier Capital plc operează 157 de restaurante în locații importante, mai mult de jumătate dintre ele având McDrive și numeroase cafenele McCafé. În România, McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 85 de restaurante în 26 de orașe. Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România și are o echipă de peste 5.000 de angajați.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri