Începând de astăzi, 24 iulie, englezii sunt obligați să poarte măști de protecție în momentul în care intră într-un magazin. Mai multe supermarket-uri din țară spun însă că nu pot ”face poliție” cu clienții, obligându-i să respecte această lege.

ASDA, Sainsbury’s, Costa Coffe, Asda, Tesco sau Lidl sunt câteva dintre supermarketurile prezente în Anglia care au comunicat faptul că nu pot obliga clienții să poarte mască în momentul în care le vizitează unitățile, conform publicației The Sun.

Retailerii menționați anterior le recomandă acestora să respecte legea, însă nu le pot refuza accesul în locații și nici nu își doresc să facă pe polițiștii cu aceștia. Sunt însă și retaileri precum Aldi, care au precizat că cei care vor să facă cumpărături în unitățile lor trebuie să poarte mască.

Începând cu 24 iulie, cei care nu poartă mască la cumpărături pot primi o amendă de 100 de lire sterline.

Sursa foto: eldar nurkovic / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri