Mega Image, retea de magazine ce comercializeaza bunuri de larg consum, a investit 800.000 euro in cel de-al 19-lea magazin al retelei care va fi inaugurat joi in cartierul Berceni (Bucuresti), a informat un comunicat al companiei.

Magazinul are o suprafata totala de aproximativ 735 metri patrati, dintre care aproximativ 550 metri patrati spatiu de vanzare.Noul magazin va crea un numar de 44 de noi locuri de munca, potrivit oficialilor companiei. Mega Image pregateste deschiderea celui de al doilea centru logistic in Bucuresti. Suprafata functionala a noului centru va fi de peste 4.000 metri patrati, informeaza NewsIn. Primul centru logistic al comaniei se afla in zona Militari si are suprafata de aproximativ 3.000 metri patrati. in urmatorii ani compania isi propune construirea unui centru logistic propriu, cele doua pe care le detine in prezent fiind inchiriate. in 2007 compania are in plan deschiderea a sase magazine in capitala, dintre care primul este cel din cartierul Berceni.

Mega Image are un lant de 18 supermarket-uri dintre care 14 in Bucuresti, unul in Voluntari, judetul Ilfov, unul in Ploiesti, si doua Constanta. In 2005, Mega Image a inregistrat o cifra de afaceri de 65 milioane de euro. Mega Image este membra a Delhaize Group, societate infiintata in Belgia in 1864. in martie 2000, grupul belgian a achizitionat 51% din actiunile Mega Image, ulterior pachetul de actiuni majorandu-se la 70%. La sfarsitul lui iunie 2004 grupul belgian a preluat integral reteaua de magazine ce poarta sigla Mega Image.

Delhaize Group, a obtinut in 2005 vanzari de 18,6 miliarde euro si un profit net de 364,9 milioane euro si detine magazine de tip supermarket in opt tari de pe trei continente : America de Nord, Europa si Asia. La sfarsitul lui 2005, grupul inregistra un numar de aproximativ 136.000 de angajati si o retea de 2.636 de magazine. Cele mai multe magazine sunt localizate in Statele Unite, Belgia si Grecia. Grupul mai opereaza centre comerciale in Romania si Indonezia.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
[FOTO] Cum arata noul format de magazin Mega Image