Retailerul național Various Brands a deschis cel de-al 5-lea magazin din București într-unul dintre cele mai mari mall-uri, Băneasa Shopping City – Aripa Feeria.

Multibrandul cu 100% capital autohton este prezent pe piața din România din 2007 și are, până în prezent, 21 de magazine în 17 orașe din țară, precum și o platformă de e-commerce, various-brands.ro. Various Brands oferă clienților articole vestimentare de la branduri consacrate la nivel internațional, precum Nike, ADIDAS, Puma, New Balance, Reebok, Converse și multe altele.

Multibrandul Various Brands a intrat pe piața din București în anul 2014 și, treptat, s-a dezvoltat cu noi locații. În prezent, bucureștenii își pot achiziționa articolele sport preferate din magazinele Various Brands situate în Mega Mall, Sun Plaza, ParkLake Shopping Center, Fashion House, iar acum și în Băneasa Shopping City – Feeria.

"De la început, ne-am dedicat misiunii de a selecta și oferi clienților noștri cele mai bune articole sport și suntem mândri să fim acum printre singurii retaileri naționali cu 100% capital românesc. Ne bucurăm că al 5-lea magazin Various Brands din București a fost inaugurat în Băneasa Shopping City – Feeria. Cererea bucureștenilor în acest sector a determinat, bineînțeles, această evoluție firească", a declarat Nicolae Popa, director general.

Magazinul Various Brands își așteaptă clienții zilnic în Aripa Feeria din Băneasa Shopping City cu articole vestimentare sport și street style, ce încorporează cele mai noi tehnologii și stiluri vestimentare.

Various Brands este un multibrand național prezent pe piață din 2007, evoluând treptat cu noi și noi locații în București și alte 16 orașe din țară. În prezent, sunt 19 de magazine de linie Various Brands în Mega Mall București, Sun Plaza București, Park Lake București, Shopping City Râmnicu Vâlcea, VIVO! Shopping Pitești, Shopping City Galați, Electroputere Parc Craiova, Shopping City Târgu Jiu, Shopping City Ploiești, Brăila Mall, Shopping City Piatra Neamț, Severin Shopping Center, City Park Mall Constanța, Iulius Mall Suceava, Shopping City Sibiu, Centrul Comercial Alba Mall, Shopping City Buzău, Promenada Mall Sibiu și Băneasa Shopping City și 2 outleturi în Fashion House București și Centrul Comercial TOM Constanța. Multibrandul are și o platformă online de e-commerce, various-brands.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri