Carrefour și Biodeck lansează primul set de picnic compus din ambalaje realizate din plante, disponibil în două variante, pentru 6 și 12 persoane, potrivit unui comunicat de presă.

Setul de picnic prietenos cu natura este disponibil în 2 variante, pentru 6 și 12 persoane și conține toate ustensilele necesare unui picnic reușit: farfurii din trestie de zahăr, pahare din carton, tacâmuri: linguri, cuțite și furculițe, șervețele și role de saci menajeri necesari pentru a aduna resturile rămase.

Seturile de picnic, în ediție limitată, vor fi disponibile pe toate rafturile hipermarket-urilor Carrefour și online, în platforma Bringo, începând cu 19 august.

„Campania „Picnic prietenos cu natura” propune o ieșire responsabilă la picnic, unde nu deranjăm natura, adunăm resturile rămase și le aruncăm în coșurile de gunoi corespunzătoare, folosim ambalaje realizate din plante, ne asigurăm că distracția și grija pentru mediu merg tot mai bine împreună. În completarea setului de picnic, Biodeck oferă publicului și un scurt ghid pentru un picnic responsabil, care poate fi accesat online, la urmatorul link: Ghid picnic prietenos cu natura sau scanând QR CODE-ul de pe cutia de picnic”, se arată în comunicatul de presă.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri