Meli Melo Paris a deschis joi, 20 august, primul magazin din Târgoviște, în cadrul Centrului Comercial Dâmbovița Mall, potrivit unui comunicat de presă.

Magazinul aduce pentru prima dată în județul Dâmbovița colecțiile și accesoriile de modă pe care brandul le comercializează deja în toată țara, într-un spațiu cu o suprafață de 41 de metri pătrați. În noul magazin, poziționat la parter, vizavi de Carrefour, clienții vor putea găsi o gamă de accesorii de modă (bijuterii, genți, esarfe și pălării), colecții noi, dar și reduceri la articolele de sezon.

Magazinul oferă reduceri de până la 50%. Procentul se aplică produselor semnalizate, în limita stocului, la o gamă largă de accesorii de vară și nu numai.

Meli Melo – Paris a deschis primul magazin în anul 1998, în București, în prezent deținând un total de 66 de magazine, dintre care un magazin Exclusive, un magazin în sistem de franciză, 5 department stores, 7 magazine deco, 4 magazine în Chișinău (Republica Moldova), 3 magazine în Sofia (Bulgaria), precum și un online shop: melimelo.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri