Actionarii companiei Rulmenti din Barlad au decis efectuarea de investitii de peste 4,3 milioane euro in doua firme din Belgia si Ungaria, pe care la va finanta printr-un credit de la BCR, informeaza NewsIn. Compania va investi 90.000 euro in crearea unei firme de distributie in Bruxelles din care va detine o cota de 30%. Capitalul firmei va fi de 300.000 euro.

Actionarii companiei au aprobat si achizitionare a 49% din capitalul societatii New MGM Company din Ungaria contra sumei de 3,43 milioane euro. Pentru aceasta investitie, compania va contracta un credit de 3,5 milioane euro de la Banca Comerciala Romana sucursala Barlad. Creditul va fi garantat cu actiunile pe care Rulmenti le cumpara la compania ungara si cu valori imobile detinute.

Actionarii companiei barladene l-au numit pe Sahin Adndn in functia de administrator al firmei in locul lui Hasim Bayram si au stabilit remuneratia sa la 40% din salariul brut al directorului general al companiei.

Compania are un capital social de 100,28 milioane lei. Titlurile sale se tranzactioneaza la Bursa de Valori Bucuresti la categoria actiunilor necotate.


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si