Magazinul de optică Lensa dă startul programului „Rabla la ochelari” și oferă, în perioada 1 septembrie - 31 octombrie 2020, până la 500 de lei pentru ochelarii vechi, sumă acordată sub formă de reducere la achiziția unei noi perechi de ochelari de vedere.

Timp de două luni, între 1 Septembrie - 31 Octombrie 2020, Lensa.ro lansează programul de reînnoire a ochelarilor de vedere, intitulat „Rabla la ochelari". În cadrul acestui program, clienții care vor preda la showroom-urile Lensa.ro orice pereche veche de ochelari, vor primi până la 500 de lei în schimbul acesteia. Suma se va oferi sub formă de reducere la achiziția unei noi perechi de ochelari de vedere. Se va putea aplica o singură reducere pe comandă.

Peste 70% din români nu merg la consultațiile oftalmologice, deși peste 50% au nevoie de corecție

Mai mult de 70% dintre români nu merg la timp la consultațiile oftalmologice sau de determinare a dioptriilor, deși peste 50% din români au nevoie de corecție, potrivit unui studiu realizat de Lensa.ro anul trecut, pe un eșantion de 6.000 de respondenți.

Peste 70% dintre respondenți (2.630 de persoane) au recunoscut că a trecut mai mult de un an de zile de la ultima verificare a dioptriilor, în timp ce 18% (679 de persoane) au spus că vin la timp la consultații. Doar 13% (cc. 500 de persoane) dintre respondenți au ajuns la un control la 6 luni.

În perioada pandemiei COVID-19, prin feedbackul luat de la clienți, echipa Lensa a ajuns la concluzia că timpul petrecut în fața ecranelor digitale a crescut semnificativ pe anumite segmente de populație, cu peste 20%, iar acest lucru poate ridica riscul apariției de probleme oftalmologice pe termen lung.

România se poziționează pe ultimul loc în Uniunea Europeană în ceea ce privește vânzarea de ochelari, în condițiile în care nevoia de corecție există, iar acest lucru are un impact major în calitatea vieții, dar și în randamentul profesional.

Problemele frecvente ale purtătorilor de ochelari

Cele mai des întâlnite probleme ale purtătorilor de ochelari:

  • ruperea neașteptată a perechii vechi de ochelari, în condițiile în care nu există o altă pereche de rezervă
  • purtarea unor rame vechi și deteriorate ce produc alergii, zgârieturi sau presiune excesivă pe nas și urechi
  • purtarea de ochelari cu lentile ce nu mai corespund dioptriilor actuale, ce rezultă în vedere încețoșată sau dureri de cap și amețeli
  • purtarea de ochelari cu lentile zgâriate sau mătuite, ce nu mai oferă acuitate vizuală optimă
  • aspectul estetic – purtarea de rame ce nu se (mai) potrivesc cu stilul și personalitatea purtătorului

Consultații gratuite de determinare a dioptriilor

În sprijinul programului “Rabla la ochelari”, Lensa continuă seria de consultații gratuite de determinare a dioptriilor. Consultațiile se pot programa online pe Lensa.ro și sunt realizate în cele 5 showroom-uri Lensa din București, Cluj, Timișoara, Iași, Constanța.

Lensa.ro, brand românesc deținut de antreprenorii Daniel Crăciun și Florin Niță, se așteaptă anul acesta la o cifră de afaceri de peste 8 milioane de euro din comerțul cu ochelari de soare, ochelari de vedere, lentile de contact colorate și lentile de vedere. Anul trecut, Lensa.ro a încheiat cu o cifră de afaceri de peste 6 milioane euro.

Sursa foto: Lensa.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri